img

Засенчи даже Натали: Вижте прелестната д-р Щонова по бански / СНИМКИ

/
/
/
1981 Views

Макар синоптичката Натали Трифонова да носи титлата за най-голяма красавица в bTV, докторката по нищо не й отстъпва

 

Засенчи даже Натали: Вижте прелестната д-р Щонова по банскиЛекарката Неделя Щонова обикновено е доста сдържана с постовете, които пуска, но явно е решила през новата година да бъде по-предизвикателна. Тя публикува фотос, на който позира по секси бански, а идеята на публикацията на Щонова беше да мотивира почитателите си да започнат да тренират още отсега, ако искат да влязат във форма за лятото.

 

 

Почитателите на Щонова побързаха да споделят, че постът им е подействал доста мотивиращо и смятат, че наистина целогодишната грижа и ежедневните тренировки са част от най-важните неща, които човек би могъл да направи за себе си, пише woman.bg. Докторката крие годините си, но вече е прехвърлила половин век и изглежда наистина блестящо.

 

“Хора любими! Летните тела се правят зимата – точно сега е време за действие! Хайде! Да действаме заедно! Като този процес … е всекидневна грижа! Целогодишна грижа! Завинаги грижа. Защото това е най-напред – себеуважение! Естествено – грижата за ума върви успоредно! Обичам ви! Действайте!” – написа екзалтирано лекарката.

 

Източник: Марица

It is main inner container footer text