img

Братът на Константин влиза в „Сървайвър“

/
/
/
152 Views

Новият сезон на „Сървайвър“ ще стартира след месец и всички участници вече са подбрани и подписали договорите си. Този път от продукцията са вербували доста популярни личности, които ще се борят за победата наравно с обикновени и неизвестни участници.

Голямата звезда в шоуто ще бъде футболистът Благой Георгиев. Второто име, което стана ясно, е братът на голямата фолк звезда – а именно на певеца Константин.

Светослав се е уредил с място в риалити формата. Досега е ходил на всички кастинги за „Сървайвър“ и „Игри на волята“, но едва сега му се отваря парашута и има шанс да получи слава като на своя известен брат.

За него се знае, че се занимава със собствен бизнес, но също така е и спортна натура. Това обяснява защо са го взели в шоуто, тъй като всички участници този път ще бъдат доста добре подготвени физически, а битките ще бъдат тежки, пише „Блиц“.

А Светослав вече се подготвя за предаването и славата. Той се снима в последния клип на Диона, за да набере повече популярност и да го видят хората преди да се впусне в „Сървайвър“.

It is main inner container footer text