img

Ето как ВСЪЩНОСТ се казва новороденият син на Джулиана Гани – кръстен е на приказен герой! СНИМКА

/
/
/
313 Views

Голямата новина у нас вчера бе появата на втората рожба на силиконката Джулиана Гани. Тя даде живот на момченце точно в 12.57 в столичната АГ болница “Д-р Щерев”.

Първоначалната информация за раждането бе много оскъдна, а от коментар в Инстаграм погрешно медиите заключиха, че малкият се казва Кевин. 

Всъщност името на момченцето започва наистина с “К”, но е много по-интересно и оригинално – Кай! Малкият Кай е с перфектни мерки от 2,820 кг, съобщиха ексклузивно за kliuki.bg радостните родители. Джулката повери раждането в ръцете на специалистите от медицинския комплекс на именития лекар д-р Атанас Щерев, който е считан за баща на асистираната репродукция у нас. Въпреки, че моделката е заченала естествено, тя се остави в опитните ръце на д-р Милена Дуленска от клиниката.

Джулиана Гани Кай

Снимка: Инстаграм

Ето какво написа щастливата майка часове след раждането:

“В семейството ни дойде огромно щастие – днес точно в 12:57 се роди Кай Теодор Гецов ☺️???? Бебчо ни изненада с много коса и големи сини очи ???? Името му означава “океан” и “триумфиращ”, а за нас Кай е любов ❤️ Освен това Кай носи първата буквичка на баба си Катя ???????? По-интересното е, че идеята ни даде първородният ми син Давид, който много обича приказки и беше чувал името Кай в история ????
Благодаря ти @tgetsovbjj, че реши да бъдеш с мен в родилната зала през цялото време и заедно посрещнахме Кай ????
Благодаря на екипа на болницата и д-р Доленска, че са до нас в този момент ????”

От поста й става ясно, че името на малчугана е измислено от батко му, Давид, и е вдъхновено от героя на Андерсен Кай (от приказката “Снежната кралица”).

Кай е второ дете за Гани и е плод на романтичната й и щастлива връзка с Теодор, в чието лице красавицата срещна истинската любов. Той от своя страна за пръв път става баща и не крие вълнението си, издадоха близки на двойката.

It is main inner container footer text