img

Борисов свика спешна сбирка с депутатите: Подкрепяме правителство на БСП! Само да разпишат…

/
/
/
68 Views

„Всичко, което сме поели като ангажимент трябва да се случи“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на спешен брифинг.

„Има грешки в закона за винетките и те трябва да се коригират“, добави Борисов.

„Може да се разговаря, но нашата позиция ще бъде много, много твърда. Заедно с „Български възход“, могат да си направят правителство спокойно и без нас“, каза още Борисов.

„Законната помощ за Украйна е законна. Има закон вече. То е приключило. Тази червена линия ГЕРБ-СДС я преодоля. Северна Македония я няма линията. Съпротивата срещу „Лукойл“ – също са в закони. Нямат по какво да спорят. За еврозоната, за Шенген имат пълната ни подкрепа. Те категорично казаха „няма да преговаряме“. Защо няма да преговаряте?“, допълни Борисов.

Advertisement

„Г-жа Нинова правилно се е подготвила, но това е шанс за правителство. Шанс за правителство на партиите, управлявали досега. Огромна възможност. Не мога да ги разбера защо така срамежливо искат да се забрави един период, в който бяха заедно. Разбираме се какви са приоритетите, какво ще работи това правителство и го подкрепяме, защото знаем какво ще има пред него за вършене. Стига сме карали избирателите да се превръщат в агитки, които се мразят“, обяви Борисов.

Източник: demokrat.bg

It is main inner container footer text