img

„Хиалуронови мустаци“, бръчки и израстнал маникюр: ето я Адел без грим и “подобрения” (СНИМКИ):

/
/
/
262 Views

Откакто се взе в ръце и отслабна, Адел няма нищо общо с предишното си пухкаво “аз” (освен феноменалния глас, разбира се). За никого не е тайна обаче, че певицата освен на диета, се подложи и на редица разкрасителни процедури , благодарение на които дължи сегашния си външен вид.

Ако певицата вече се появи на червения килим, тя веднага става негова кралица. Ако говори пред обществеността, тогава изявата й мигом попада в основните събития на годината. Но извън сцената и снимките, Адел не обича да привлича обществено внимание. Тя умело се крие от папараците, не дава интервюта наляво и надясно и рядко посещава звездни партита.

Дори когато звездата напълно промени имиджа си и загуби невероятно много килограми, тя продължи да се крие от обществеността. Друга на нейно място неуморно би се хвалила с нова фигура. Но Адел не е такава! Ето защо нейните фенове я обичат.

Но понякога репортерите все пак успяват да уловят звездата, когато тя изобщо не го очаква. Например, като сега, на пътуване с приятеля си, Рич Пол. Мнозина дори не разпознаха певицата.

Адел без грим
Адел, Снимка – Legion Media

Адел беше без грим, показвайки несъвършена кожа . Но това е съвсем нормално – коя от нас, с ръка на сърцето, няма нито една бръчка или пъпка? Основното, на което феновете обърнаха внимание, бяха видимо увеличените устни на звездата. При това дотолкова, че Адел дори се е сдобил с така наречените „ хиалуронови мустаци “, сянка над горната устна, която се откроява твърде много поради инжектирането на филъри.

Адел устни
Адел, Снимка – Legion Media

На последните снимки устните на певицата бяха много по-малки и изглеждаха по-естествени. Остава да се надяваме, че звездата просто е излизала от козметик и това е просто подуване, което ще изчезне след няколко дни.

Адел подпухнала
Адел, Снимка – Legion Media

Така или иначе, изглежда, че трансформацията на Адел е в ход. След като приведе фигурата в ред, тя реши да се погрижи за лицето си.

Спомнете си, че певицата дълго време беше собственик на пищни форми. През 2019 г.

тя обяви развода си със съпруга си, бизнесмена Саймън Конеки, от когото роди син Анджело Джеймс през 2012 г. След тежка раздяла Адел реши коренно да промени живота си и започна да отслабва. Певицата успя да свали 45 кг. Тя разказа подробно как е успяла в интервю.
It is main inner container footer text