img

Ето какво има зад стените на тузарския дом на Рачков и Анита (ПЪРВИ снимки)

/
/
/
688 Views

Личният живот на Димитър Рачков отдавна не е на показ, както бе по времето, когато делеше един покрив с Мария Игнатова. Сега комикът се наслаждава на семейното си щастие с много по-младата от него красавица Анита Димитрова, а дебели зидове пазят личното им пространство от любопитни очи.

И все пак пред любопитните журналисти няма прегради! Така например от постовете на двамата в социалните мрежи зоркото им око успя да сглоби пъзела на дома, който Рачков и Анита обитават.

И с право можем да го наречем същински палат!

Резиденцията на комика в полите на Витоша, намираща се в баровския комплекс „Маунтин вю вилидж” край Панчарево, е под непрекъснато наблюдение, а на територията на затвореното селище не се допускат случайни хора.

Рачков реклама

Рачков живее в голямата двуетажна къща с обширен двор и гаражи със сегашната си млада приятелка. Допреди години в жилището, което тогава обитаваше Митко в същия комплекс, често можеше да бъде видяна и бившата му Мария Игнатова, но днес тя живее със съпруга си Ивайло Нойзи Цветков в къщата на майка си, също в полите на Витоша.

Всеки може да стане част от баровското кварталче, стига да плати 185 хиляди евро за двустаен дом, но без двор. Само поддръжката на месец излиза 400 лева, като в това число влизат пари за охрана и общите части. Наскоро Рачков участва в реклама на косачка за трева и показа разкошния си двор с морава и дървета, както и голямото куче, което охранява лукса.

 

немска овчарка пазач

Рачков косачка

В началото и края на сторито на комика се вижда и част от фасадата на сградата – украсена с колонада отпред и оградена с жив плет, през който не се вижда абсолютно нищо.

Рачков двор

Рачков къща

Анита пък снима как получава букет от любимия си и показа входа на хасиендата в красива пътечка през моравата и част от първия етаж, в които е хола. Той е пълен с растения, а на земята е застлана кожа. Мебелите са в светли тонове, а красивата кръгла масичка е любимата на двойката за пиене на кафе и коктейли.

Анита букет

Анита показа в стори как получава букет от Рачков

От хола френски прозорци водят към двора, а кухнята изглежда като от списание. На втория етаж са спалните с бани, а гаражите имат топла връзка с къщата.

Анита Димитрова

Анита e отскоро в къщата, но Рачков е един от най-старите обитатели на баровското затворено жилище. Той първо купува тристаен апартамент в „Маунтин вю”, който дели с Мария, макар че двамата често се разделят, а после събират. След окончателната им разлъка Рачков продава това любовно гнездо и купува къща в същия баровски квартал, пише „Минаха години“.

It is main inner container footer text