img

Сестрата на Слави яхна мутренски джип, разхожда се с яке за 2 бона

/
/
/
571 Views

Като баровка живее сестрата на Слави Трифонов, видяха фотографите на „Ретро“.

Петя, която е спрягана за сив кардинал в партията на Дългия в родния Плевен, фучи из булевардите на града с мутренски джип, по подобие на своя брат. Мощното возило на каката на чалгаря е Mercedes, чиято цена е 100 хиляди лв. Едва ли Петя, която работи като обикновена рентгенова лаборантка в плевенска болница би могла да си позволи подобна скъпарска кол

Очевидно щедрият й брат държи тя да живее като ВИП персона и е подсигурил и жилище в елитна нова кооперация, където тя съжителства със своясъпруг Владимир – лекар пулмолог.

В ежедневието си лаборантката хвърля бялата престилка и се носи с маркови дрехи от глава до пети, каквито не могат да се намерите в магазините в Плевен. Любимата й марка е италианската Монклер. Якето, с което беше засечена центъра на Плевен струва около 1000 евро или 2000 лв.

За лъскавия стандарт на живот на каката на Дългия говорят и публикациите й в социалните мрежи. Профилът й във Фейсбук изобилства от снимки от екзотични почивки, круизи, острови и петзвездни хотели. Племенникът на Дългия сочен за основен наследник на милионите на вуйчо си по негово настояване завършва образованието си в Англия, после специализация в Шанхай.

Тодор се опитва всячески да подражава на Трифонов и също демонстрира охолен начин на живот в социалните мрежи. Там той редовно се снима как пуши маркови пури, пие скъпи уискита, облечен дрехи на любимия дизайнер на вуйчо си Филип Плейн, чиито тениски са с цени от 800 лв. до 2 бона за брой.

It is main inner container footer text