img

Прочута българска ясновидка: ГЕРБ ще спечели, а жена ще стане президент

/
/
/
2954 Views

Виктория-Александра Николова от Девня e сред най-точните ясновидци у нас. Тя се прочу с дарбата си още през миналата година, когато предрече извънредното положение у нас, КПП-тата, атентатите в Австрия и редица други събития.

Гадателката получила по наследство умението да се взира в бъдещето.

„Не съм имала някакъв повратен момент, не съм изпадала в кома или нещо подобно. Дядо ми имаше тази дарба, моята майка също. Но докато моят дядо ме учеше да я владея, майка ми се бунтуваше срещу нея, отричаше я, не я приемаше. Някога такава дарба се е приемала като проклятие, хората с нея са били като белязани. Дядо ми не се срамуваше от дарбата си. Той беше чакръкчия, най-известният в България, казваше се Никола. При него са идвали лекари, професори. Лекуваше дископатия.

Идвали са хора, прегънати на две, без да могат да вървят, и са тръгвали изправени. Така че от рода на майка ми идва дарбата. Не е имало ситуация, която е отключила сетивата ми и не, при мен не е интуиция“, споделя Виктория.

„Не мога да кажа кога в годините ми се е случило първото видение, било е може би в детските ми години още. Освен виденията, които ми се дават, аз имам и доста други умения, които за хората са пълна мистика. Контактувам с душите на починали хора, общувам като цяло с духовния свят. Другото умение, дадено ми свише, е да чета мислите на хората. Често имам ситуации, в които знам какво ще ми каже даден човек, и отговарям, преди да ми е задал въпроса си.

Имам много силна енергия, редовно ми се случва да блокирам електроуреди и телефони около мен. Използвам тази енергия, за да лекувам и помагам, макар че често след това се чувствам много изтощена“, допълва още ясновидката.

Тя дава прогноза за развитието на Ковид-19 у нас.

„Това, което аз знам и е повече по усещане, а не по видения, е, че от началото на март нещата ще започнат да просветват. До края на април ще се нормализира почти напълно обстановката и според мен ни очаква един добър летен сезон. Смятам, че след още два-три месеца този вирус ще е само лош спомен. И не смятам, че заслугата за това ще са ваксините, но няма да говоря за това, защото нямам право да влияя на хората в решението им да се ваксинират.

По-скоро мисля, че хората ще се преборят със страха и паниката, които ни разболяват повече от самия вирус или поне ни пречат да се справим с него успешно“, казва феноменът от Девня. Виктория прогнозира и че на предстоящите парламентарни избори ГЕРБ ще бъдат първа политическа сила. На президентските пък ще има кандидат жена, висока 1,70 м, която ще има голям шанс да спечели вота на народа.

It is main inner container footer text