img

Бойко Рашков попиля Карадайъ: България е имала предостатъчно предатели през вековете, повече не са й нужни!

/
/
/
5205 Views

Бойко Рашков е категоричен, че на България не са й нужни предатели, видя 365 Новини!

България е имала предостатъчно предатели през вековете, повече не са й нужни. В това е убеден служебният вътрешен министър Бойко Рашков, който е потресен от поредното национално предателство – посещението на Мустафа Карадайъ в Турция и абсурдното му поведение там.

Бойко Рашков отново с достойна позиция, браво!

Знаем, че лидерът на ДПС обяви на всеослушание пред турския президент Реджеп Ердоган и хората му, че не България, а Турция е тяхната родина. И трябвало да се борят за съхранение на идентичността си.

Думи, които могат да бъдат изречени от всеки друг, но не и от човек с българско гражданство, при това лидер на основна политическа сила у нас.

Дори кандидат депутатът от БСП адвокат Тодор Кръстев изригна публично и заяви, че за тези си слова, Карадайъ трябва да бъде окован още на границата, когато се върне в България, цитира 1minuta.com.

Министър Бойко Рашков също смята, че е не само недопустимо, но и подсъдно ако някой работи за чужди интереси и чужда държава чрез властовите си позиции у нас. Подобна мерзост не би се търпяла и ден в която и да било страна по света.

„Нашата родина понесе много, хората изстрадаха много. И всичко това беше по вина на лица като Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ и мнозина от досегашното управление.

При всички събрани доказателства през годините – за кражби, рекет, злоупотреби, корупция в чудовищни мащаби, такива хора трябва да бъдат заключени и оковани за десетиления. А други да бъдат изгонени от страната без право на връщане“, убеден е Бойко Рашков.

Източник: Портал 21

It is main inner container footer text