img

Спомняте ли си адреналинките Яна и Жана? Вижте ги сега ДНЕС (снимка)

/
/
/
801 Views
Адреналинките от „ Господари на ефира“ стават майки непосредствено щом слязат от екрана

Жана Тенева е горда майка на син – Преслав. Наследникът на адреналинката и съпруга й Слав Брейчев носи името на дядо си Пламен.

След като стана майка Жана изчезна от публичното пространство и не е ясно с какво се занимава в момента.

Малко след като слезе от ефир, колежката й Яна в дигна сватба с дизайнера Ивайло Христов. Месеци след раждането на сина им Емил започнаха семейните им проблеми. За раздялата Яна обвини мъжа си, който я биел. Малко след това тя бе злепоставена с порно клип, който се превърна в хит в нета.


Щастлива мама е и адреналинката Вики, която роди дъщеря на компютърния спец Явор Зайн. Двамата се радват на наследницата си Карина.

Русокосата адреналинка Алекс пък направи продуцента си Маги Халваджиян дядо, като роди момче от сина му бебо. Малкият е кръстен Еди.

В очакване на първото си дете е и адреналинката Камелия Аврамова. Тя никога не е показвала мъжа до себе си, но се знае, че има сериозен приятел. Последната клюка около нея е, че е бременна в четвъртия месец и още тази година ще стане майка.

Пепи Ялъмова и рапърът Венци Венц, също работят по въпроса за бебе. Преди няколко месеца певецът й предложи брак на върха на Айфеловата кула в Париж, пише „Телеграф“

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!