img

Намажете петите си с йод и няма да повярвате на резултата!

/
/
/
278 Views

Намажете петите си с йод и всяка болка ще отмине, изпробва Ко4!

Завладяла ви е слабост и апатия? Осигурете на щитовидната си жлеза достатъчно количество йод. Ако паметта ви ви изневерява, не приписвайте това на авитаминозата, прибягвайки към гълтане на комплекс от витамини. Понякога е достатъчно да попълните само недостига на йод в тялото – и всички проблеми ще бъдат премахнати. Липсата на този важен микроелемент води до намаляване на функцията на щитовидната жлеза – оттук и всички проблеми.

Баща ми ми е казвал, че когато е бил в армията, лекарят е казвал на войниците:

“Намажете петите си с йод и всичко ще отмине!” Тази фраза звучала на войниците като рецепта срещу стрес, раздразнителност и депресия. В детството си не разбирах много добре смисъла на тези думи. “Каква е връзката между лошото настроение и петите?” – попитах баща си, но той не можа да ми обясни нищо.

Наскоро приложих върху себе си тази много проста рецепта за гуша (и други заболявания на щитовидната жлеза). Необходимо е да намажете петите си с йод за през нощта и да си обуете чорапи. На сутринта петите ви трябва да са розови, т.е. без следи от йод. Ако йодът не е попил в кожата ви през нощта, това означава, че в тялото ви има достатъчно количество йод и този метод на лечение не е подходящ за вас. А тези, при които на сутринта йодът се е абсорбирал в кожата, трябва всяка вечер да мажат петите си (и да повтарят тази процедура, докато петите не “се напълнят” с йод).

Тоест, ако по петите ви на сутринта останат следи от йод, след като сте ги намазали предната вечер.

Тогава лечението с йод следва да бъде завършено. Вашата щитовидна жлеза е добре. А това означава, че вече сте по-малко раздразнителни и че не гледате света само в черна светлина. В края на краищата, нашата нервност и песимизъм са признаци на заболяване на щитовидната жлеза. Сега вече ще разберете смисъла на фразата:

“Намажете петите си с йод – и всичко ще отмине”?

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!