img

Владимир Путин: България е богата държава, разграбвана от алчните си политици!

/
/
/
1482 Views

Руският лидер Владимир Путин взе отношение към България. Той се срещна с българи, живеещи в Бесарбийския регион, като част от предизборната си кампания.

Президентът на Русия отговори на техни въпроси и даде своето мнение за България и случващото се там през последните години.

Путин определя България като богата държава, която обаче е плячкосвана от алчния си политически елит. Той дори твърди, че може да удвои и пенсии, и заплати в нашата страна, ако управлява българската държава, пише Novini.store, цитирайки Gudelnews.com.

Путин за пенсиите

„Настоящите пенсии се плащат с 2,5 млрд. евро, които постъпват в пенсионния фонд всяка година. В същото време имате 4 златни концесии, от които губите 1 млрд. евро.“, казва Путин.

Путин за магистралите

Той твърди също, че магистралите, с които Бойко Борисов толкова много се гордее, са построени с пари от ЕС, а печалбата на държавата от винетки е прекалено малка. В Сърбия например се събирал от винетки цял милиард евро само за една година.

Путин за туризма

Руският президент взе отношение и по темата с туризма.

„600 000 руснаци имат имоти на българското Черноморие, но държавата се опитва да ги изгони, защото били руска заплаха. Това е смешно. Затова един Крим, който има месец и половина летен сезон, прави двойно повече пари от България с 3 месеца летен сезон.“, смята Путин.

Руският лидер е на мнение, че ако всички тези недостатъци се коригират, в бюджета на България могат да влязат поне 6-7 милиарда евро. Това обаче едва ли щяло да стане, защото политиците ни не искали да го направят.


Владимир Путин към България: Излизате от НАТО и ви правя по-силни от всякога!

Владимир Путин не се е отказал от възвръщането на влиянието на Русия върху България!

Руското военно министерство излезе с документ, в който е заложено разширяване на програмата на военно подпомагане на страните, които й сътрудничат. Сърбия например вече е получила от Русия танкове Т-72 и изтребител Миг-29, пише Budnaera.com.

Путин иска да закриля България

В документа се казва, че всяка малка държава се нуждае от закрила и именно това е причината повечето страни да бъдат членки на НАТО. Руснаците са убедени, че тези държави се успокояват, че някой ги закриля и отслабват армията си.

Ето защо Путин е готов на сделка с всяка държава, която иска да напусне НАТО. Той обещава да й подари 700 танка и 50 самолета, с което да се чувства сигурна във военно отношение.

It is main inner container footer text