img

Вижте присадената коса на Даниел Петканов! Май е прекалил с боядисването й!

/
/
/
652 Views

Близо 2000 евро струваше процедурата по присаждане на коса, на която Даниел Петканов се подложи точно преди 3 месеца. Лудият репортер и половинката му Алекс направиха специален репортаж за влога си по темата, снимаха клиниката и лекарите в Истанбул, а Дани подробно обясняваше на своите последователи ползите от интервенцията. Очакванията му бяха до месец първите резултати да са видими, а след още един – да се радва на гъста и хубава коса.

Три месеца по-късно Петканов не сваля шапката от главата си. В Инстаграм профила си нито веднъж не е позирал без шапка, за да се види как върви процесът, който иначе така шумно рекламираше в началото.

Бдителни читатели ни изпратиха снимки от последния видеоклип на Петканов в ютюб канала му, в който може да видите резултатите от интервенцията по присаждане на коса, на която се подложи преди няколко месеца.

Резултатите съвсем не са лоши, но повечето последователи на Лудият репортер отбелязват, че той може би е прекалил с боядисването и сравниха “черния цвят” с “евтина къна”, с която се боядисват дядовците.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!