img

Нашенец в САЩ: „Ваксината Pfizer уби жена ми точно за 2 часа“

/
/
/
2097 Views

Ваксинацията срещу COVID-19 вече стартира и се оказа много опасна, разбра 365 Новини!

САЩ е сред първите страни в света, започнала ваксинирането срещу коронавирус. Там обаче резултатите вече започват да си личат и те не са никак приятни за човечеството.
Нова трагедия след ваксината „Пфайзер“

Български емигрант в САЩ на име Димитър Димитров съобщава за трагична участ вследствие на ваксинация. Той е изпратил писмо с историята си до Istinskitenovini.bg.

Ваксината срещу коронавирус „Пфайзер“ се оказа много опасна

„Здравейте! Изпращам това писмо с голяма болка в душата. Моята съпруга се имунизира срещу COVID-19 с ваксината „Пфайзер“ в 10 ч. сутринта на 23 декември. В 12 ч. същия ден тя почина вкъщи. Лекарите определиха като причина за смъртта й инфаркт, макар никога да не е имала проблеми със сърцето.

Пиша това като послание към всички българи. Не се ваксинирайте, ваксината не е безопасна и не се знае какво ще последва от нея. Хиляди пъти предпочитам жена ми да беше изкарала коронавируса, вместо да се имунизира.“ – се казва в писмото.

Димитър Димитров и жена му имат успешен малък бизнес в ресторантьорския бранш зад Океана. Преди голямата трагедия и двамата са вярвали, че Ковид-19 трябва да бъде спрян с ваксина, защото е много опасен.

Припомняме, че това не е първият скандален случай на ваксинация в САЩ. Наскоро медицинска сестра припадна минути след имунизацията си.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!