img

Тя даде 10 000 паунда и сега притежава най-големите гърди във Великобритания СНИМКИ 18

/
/
/
113 Views

25-годишнa моделка с естествено голям бюст похарчи хиляди британски лири и сега твърди, че има „най-големите гърди във Великобритания“, предава „Дейли Стар“. 

В момента бюстът на Лея Паркър е толкова голям и е с размер 32NN. Вследствие на бомбастичните си гърди сега жената не може да кара кола, да тича и е принудена да спи с възглавница за бременност, тъй като това е единственият начин да се чувства удобно в леглото.

Бляскавата моделка си е направила общо пет операции, които според нея са й помогнали да се занимава с тази професия, тъй като в момента печели до 10 000 британски лири на месец, което е същата сума, която е платила, за да си направи бюста.

 

„Сама си платих две от операциите, които струват общо 10 000 британски лири, а останалите бяха платени от други хора“, признава тя.

Лея се борела с увереността си като тийнейджърка. На 14 тя страдала от хранително разстройство булимия и имала проблеми със самочувствието заради големия размер на гърдите си. Тя казва: „Не се харесвах наистина. Винаги съм чувствала, че искам да бъда по-стройна“.

Години по-късно Лея направила първата си операция, когато била на 19 години. Тя струвала 2500 британски лири. По това време жената току-що започнала да работи като модел и осъзнала, че наличието на по-голям бюст може да й донесе големите пари, така че една година по-късно отново легнала под ножа.

Тя си намерила редовна работа, включително като ринг момиче на боксови мачове. Лея каза: Някои от облеклата, които носех показваха много от фигурата ми. Бях заобиколена и от много други момичета, работещи в индустрията, които са се подлагали на хирургични интервенции уголемяване на гърдите. В крайна сметка реших, че и аз ще си направя, за да повиша самочувствието си.“

Майка й, 48-годишната Сандра Паркър, не била много запалена по операцията, тъй като дъщеря й била твърде малка. Лея каза: „Тя се притесняваше и непрекъснато ме питаше защо искам да го направя, като така или иначе имах доста голям бюст. Но скоро тя разбра, че това ме направи щастлива“.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!