img

Тетрадки с лика на чалга певци заливат пазара

/
/
/
143 Views

Дни преди началото на учебната година на пазара пуснаха промоционални комплекти – тетрадки и скицници, с лика на чалга певци, опаковани с дискове с тяхното творчество, алармира на първа страница “Труд”. Песни с текстове като “моето тяло жадно обгрижваш с ръце, нека… всичко се тресе” са изобилие в предлаганите дискове.

Верига супермаркети пусна промоция за настъпващата учебна година – тетрадки с лика на чалга изпълнители се предлагат заедно с разнообразни дискове на певците на “Пайнер”. Учениците могат да купят комплектите на цена от 1,99 лв. Такава е цената за тетрадките малък формат, както и за скицниците със спирала, които също са в опаковка с чалга диск.

Сред купчината “ученически помагала” в супермаркета лежи и автобиографичната книга на Азис “Аз, Азис”. Книгата на скандалния изпълнител може да бъде купена на цена 3,99 лв., придружена не от един, а от цели четири диска, един от които е на самия Азис.

“Ние издаваме дисковете, както и печатаме тетрадки, но ги създаваме и реализираме поотделно. Съвместната им продажба не е наше дело, фирма “Пайнер” няма нищо общо”, заяви пред “Труд” Любомир Костадинов, пиар на “Пайнер”.

Той допълни, че за първи път от нас чува за съвместната продажба на стоките и дори се възмути от ниската цена, тъй като един отделен диск струвал минимум 7 лева.

На въпрос дали е уместна продажбата на “ученически помагала” заедно с дискове с песни, които съдържат текстове като: “Като грип ме преповтаряй, много дълго ме изгаряй. Ти си много готин тип, но си като летен грип”,Костадинов възкликна: “Защо не?! Това е една весела шеговита песен. Чалга текстовете са много по-прилични от българския и чуждестранния поп напоследък.

Похвално:

За да ни върнат към националните ни герои и тяхната история, печатницата пусна в продажба четири вида тетрадки, които са началото на поредицата „Велики българи“, с лика на Васил Левски, Паисий Хилендарски, Христо Ботев и Иван Вазов. На гърба на всяка тетрадка е автобиографията на героя. Поредицата ще бъде продължена с още имена на български герои.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!