img

Разярени майки скочиха на Черната Златка заради сина ѝ – съгласни ли сте? (Снимки):

/
/
/
716 Views

Златка Димитрова , или както е по-известна в родните ВИП-среди като Черната Златка , отново влезе в конфликт, този път с разгневени майки. Повод за нападките срещу нея стана нещо съвсем невинно наглед – Злати пусна снимка, как се разхожда с почти 4-годишния си син.

Това, което възпламени гнева на останалите дами, бе фактът, че момчето удобно се бе настанило в… бебешка количка !Черната Златка син

Заваляха коментари от рода на: “Всичко хубаво, но той не е ли голям за количка?”. “So, what?”(И какво от това?) отвърна му брюнетката и допълни “и всеки има право да решава! Да не би това моето да е първото дете на 3 години в количка?”, избухна плеймейтката.

На кадъра брюнетката демонстрира стройните си крака, но дори и късите панталонки на изкусителката не можаха да отместят фокуса от детската количка. Мнозина майки обясниха, че за възрастта му това е нормално и той не е чак толкова пораснал за да издържа дългите разходки с мама пеша, но други скочиха срещу метода на бургазлийката, пише lupa.bg.

“После защо имат гръбначни изкривявания децата…” и “По скоро и после защо не се пускат от полите на мама до 30-40 години” – са само част от другите коментари на родителки.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!