img

АСТРОПРОГНОЗА на Анжела Пърл от 6 до 12 юли: РАК гарантирани успехи, ЛЪВ време за решителни действия, ВЕЗНИ щастието чука на вратата!

/
/
/
761 Views

Седмицата е белязана от влиянието на коварния ретро Меркурий . Ако има неудържимо желание да се скриете от реалността, тогава това е напълно разбираем импулс. Но не му се поддавайте: във всяка ситуация човек ще има достатъчно сили, за да се стреми към желаното бъдеще.

Овен

Очаква се представителите на Овен да имат трудни дни: ретроградният Меркурий ще осигури силна турбулентност. Но астролозите съветват да не се притеснявате, защото в момента това няма да се превърне в проблем. Планетата покровител Марс ще ви помогне да овладее натиска, да открие големи възможности и да се справите с всякакви трудности. Затова Овен трябва да засилят самоувереността си . Те ще имат страхотна седмица, ако са достатъчно смели.

Телец

Гъвкавостта и лекотата тази седмица е ключът. Астроложката съобщава, че Телец вероятно няма да могат да получат точно това, което искат, но ще има шанс да постигнат сравнително близък резултат. Важно е да се убедите, че това, което се постига сега, е истинска алтернатива на това, което искате, а може би дори и по-добро. Ако всичко е направено правилно, тогава идните дни ще подобрят ситуацията и ще донесат вдъхновение.

Близнаци

Близнаци се съветват от звездите да третират случващото се като игра. Възможностите, които не толкова отдавна обещаха правилния път към щастието, могат да се провалят, а тези, които изглеждаха като загуба на време, напротив, ще бъдат онова, което е необходимо за успеха. Под влиянието на ретрограден Меркурий е опасно да се доверите на нещо безусловно, но можете да спечелите от новата игра: основното е да не се включвате сериозно в нея и да не се излагате много на риск. Астроложката съветва да бъдат особено внимателни в сряда и четвъртък: в тези дни илюзиите заплашват да бъдат особено ярки.

Рак

Вратата се затръшна пред Рак в началото на ретроградното движение на Меркурий и все още изглежда затворена, но според астроложката това не е нищо повече от мираж. Да, раздялата с илюзиите ви няма да е лесна, но има реален шанс да се освободите от негативните нагласи и проблемите, които ги провокират. Тази седмица Раците ще бъдат в ръцете на инициативата и необходимите възможности, въпреки усещането, че ситуацията е точно обратната. Това предполага, че ако решите да опитате късмета си, тогава те са почти гарантиран успех.

Лъв

Според хороскопа тази седмица ще дойде време за решителни действия, особено в областта на професията и финансите. Характерните способности и таланти ще ви помогнат да се справите с всички задачи, а космическата подкрепа на звездите ще ви помогне да напреднете в личните и професионалните дела. Основното е да си осигурите добра подкрепа и да се подготвите предварително за пробива: по-добре е да отделите малко повече време за обмисляне, отколкото да губите всичко за една нощ поради прибързани решения.

Дева

Проблемите в личния живот и на работното място , възникнали по вина на ретрограден Меркурий, вероятно ще се почувстват с нова сила – но тази седмица ще бъде много по-лесно да се справите с тях. На първо място, защото Девите вече са се сблъскали с тях и знаят как да действат. Второ, астроложката припомня, че това, което се случва сега, е само временно завръщане в миналото, с всички произтичащи от това последствия. Намереното решение тогава ще работи и сега – основното е да действате малко по-трудно от обикновено.

Везни

Везни тази седмица ще се чувстват силни и всемогъщи и с радост ще приемат не само възможности, но и предизвикателства на Съдбата. Но дори и всичко около вас да е настроено за решителни промени, не забравяйте, че сега можете да си позволите да се насладите на живота безгрижно. Благодарение на включването на покровителката на Венера, представителите на този знак ще имат време за вълнуващи събития, но щастието ще почука на вратата само за онези, които имат свободно и лесно сърце.

Скорпион

Тази седмица астролозите съветват Скорпионите да не се отказват от решенията си, дори ако нещо се обърка. Ще постигнете желаното, но само онези, които могат да пробият бариери. В допълнение, ретроградният Меркурий ще ви даде възможност да преиграете ходовете, направени по-рано, без никакво обезщетение. И това не е шега, а реален шанс, който съдбата ще предложи на Скорпионите.

Стрелец

Представителите на Стрелец ще срещнат неприятни чувства: може внезапно да им се струва, че животът е бил разбит на малки фрагменти. Отчасти това ще е вярно, но не се притеснявайте: всичко ще върви към по-добро. Стрелец ще имат нови перспективи и шансове да сглобят нещо ново от срутените тухли. До края на седмицата най-упоритите вече ще започнат да очертават контурите на нов живот, така че ако планирате да промените съдбата си и да направите промени в живота си, е по-добре да направите това в началото на седмицата.

Козирог

Астролозите съветват представителите на Козирога да си представят, че трябва спешно да напуснат някъде, да се преместят на ново място и можете да вземете със себе си само някои неща, някои хора и определени цели. В следващите 7 дни в живота ще има подобна ситуация, когато трябва да изберете кое е заслужаващо внимание и кое само отнема ценно време и усилия . Но не трябва да вземате съдбовни решения сами: важно е да слушате не само гласа на сърцето, но и съветите на близките.

Водолей

От 6 до 12 юли ретро Меркурий не само ще ви накара да си спомните миналото, но и ще ви накара да помислите за далечното бъдеще. Разбира се, ще има много други неща, но е важно да намерите време за преразглеждане на приоритетите и определяне на нови планове. Астролозите настоятелно препоръчват да изчистите платното за нови идеи, свежи струи на вдъхновение и възможност. Тази седмица щастието на Водолей зависи от способността им да са в сянка, проницателност и познаване на суровите закони на Вселената .

Риби

Тази седмица за да се придвижите напред, ще е необходима не само инициатива, но и самодисциплина, самоувереност и висока мотивация . Това не е най-подходящото време да живеете по инерция – да плавате без кормило, да се отпуснете и да се насладите на случващото се. Съчетанието от обстоятелства ще изисква натиск, връщане към минали забравени, но много амбициозни цели. Разбира се, ще е трудно да се противопоставите на всички, но цената на такова приключение е бъдещото щастие, заради което си струва да пренебрегнете комфорта.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!