img

Един от най-добрите спортни стимуланти за покачване на мускулна маса

/
/
/
308 Views

Когато започнете да мислите, че вече е време да опитате спортни стимуланти, ако попитате по-опитните си колеги какво е добре да взимате, в 99% от отговорите ще чуете точно „Метан“, пишат от редакционния екип на магазинът за стероиди БулСтероид.

Метандиенонът има изразен анаболен ефект. Потиска катаболните процеси в организма, формира положителен азотен баланс, ускорява разграждането на подкожните мазнини, засилва тъканното дишане и засилва синтеза на АТФ.

Основното действие е бързо увеличаване на телесното тегло. Това се дължи на повишен синтез на протеин и натрупване на вода в мускулната тъкан. Индикаторите за сила също се увеличават, скелетната система се укрепва и апетитът се увеличава. Метандиенонът е просто перфектен за бързо увеличаване на телесното тегло, добре се вписва в курсовете за масово набиране, както като лекарство за „разпръскване“ на основния „компот“, така и като основно лекарство.

 https://i1.wp.com/bganabol.free.bg/1/muscle_fitness_health_downloads.jpg?resize=426%2C639&ssl=1

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Лекарството ароматизира – това означава, че бързото увеличаване на общото телесно тегло се причинява от натрупването на вода в тялото, което от своя страна води до редица странични ефекти: повишено кръвно налягане, риск от гинекомастия, намалено либидо и в някои случаи еректилна дисфункция (най-често се появява при приемане лекарството соло и в големи дози). Когато приемате метандиенон, кожа започва да се омазнява, което може да причини появата на акне. Също така лекарството е токсично за черния дроб.

 

БОРБА СЪС СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ

Има решение на проблемите, свързани с появата на странични ефекти. Борбата с ароматизацията е доста проста – приемаме инхибитори на ароматазата (Анастразол, Аримидекс, Аромазин, Летрозол). Приемането на ароматазни инхибитори значително ще намали натрупването на вода в мускулната тъкан и мускулното увеличаване ще бъде по-добро, проблемите с кръвното налягане ще бъдат отстранени и това значително ще улесни цялостното благосъстояние и ще повиши ефективността на курса.

И след края на курса ще имате много повече от спечелената допълнителна маса. За да избегнем проблеми с жлъчката при прием на Метандиенон, приемаме холеретични лекарства, например Фламин.

 

КУРС С МЕТАДИЕНОН

Има различни курсове с метандиенон: Метандиенонът се приема с равномерно от началото до края на курса. Дозите не се увеличават рязко за определени периоди и също така не се намаляват рязко.

Тъй като полуживотът на лекарството е доста кратък, желателно е дневната доза да се раздели на 2 – 3 приема. По този начин ще си осигурите равномерно и непрекъснато действие на препарата.

Препоръчителната доза на лекарството е 30 – 40 mg на ден. Превишаването на дозата от 60 mg на ден не е желателно, в противен случай страничните ефекти ще бъдат по-изразени.

Метандиенонът инхибира производството на собствен тестостерон и поради тази причина е препоръчително да се комбинира метандиенон с тестостерон. Това ще помогне да се избегнат проблеми с либидото и да се предотврати рискът от еректилна дисфункция, а този вид проблем може да възникне дори след спирането на лекарството.

https://i0.wp.com/zobim.net/wp-content/uploads/2020/01/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0.jpg?w=840&ssl=1

Метандиенонът определено е подходящото лекарство, а понякога дори и незаменим за натрупване на телесно тегло. С малък списък от странични ефекти, ползите от Methandienone са значително по-големи. И при правилно прилагане на курса на приемане на Methandienone, резултатът ще бъде повече от достоен и с минимална вреда за здравето.

Един от онлайн магазините за покупка на стероиди в България е именно Bulsteroid.com. На виртуалните рафтове на магазина може да откриете голям асортимент от спортни стимуланти, хормони, пептиди или хранителни добавки, хвалят се от редакцията на магазина.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!