img

Дани Петканов си присади коса в Турция, но от евтината…

/
/
/
1136 Views

Даниел Петканов, станал известен като Лудия репортер, си присади коса, видя HotArena.

Това призна самият той с видео в интернет канала, който поддържа заедно със своята съпруга Александра. Дани направи операцията в съседна Турция, където прекара с жена си три дни, докато бе изписан, а крайният резултат на процедурата ще стане ясен след година.

Само преди ден пък Петканов качи снимка и ново видео, в което се вижда, че само месец след трансплантацията вече има видим ефект.

„До 23-годишна възраст имах коса като килим (смее се). Никога не съм имал никакви индикации, че ще започна да оплешивявам. Бях 4-ти курс студент, когато за пръв път видях, че от едната ми страна е започнало изкривяване на лентата на косата. С течение на годините започна да се задълбочава проблемът”, споделя Дани. Доста дълго той третира скалпа си с различни вещества и шампоани, които за момента дават временен ефект, но с течение на годините косопадът става все по-агресивен.

Лудия репортер в крайна сметка решава, че ще се подложи на трансплантация на коса и дори отива на преглед първо в клиника в България. Там го отказва цената от 12 000 евро. „В Турция ми направиха операцията за 1400 евро, в което се включваха трансферите и 3 дни престой в хотел”, признава Петканов. Операцията му е била 6 часа и половина с местна упойка. От видеото пък стана ясно, че самият Дани си е бил донор и са му взели присадката от задната част на главата, пише Телеграф.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!