img

Изненада! Наш зам.-министър вдига сватба с младо гадже СНИМКИ

/
/
/
369 Views

Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков поднесе голяма изненада, която никой не е очаквал, още повече пък в това извънредно положение, в което се намираме.

Оказа се, че ако в държавата ситуацията е меко казано напрегната и трудна, то в личния свят на министъра нещата са повече от розови, защото той е влюбен като ученик в настоящата си приятелка Елена.

Жената до Николай Нанков е доста по-млада от него, едва на 24 години, но вече е сигурна, че той е мъжът, на когото може да се врече във вечна вярност.

Двамата смятат да вдигнат пищна сватба, организацията за която вероятно ще се случи, след като отмине пандемията, издават близки до министъра.

Планувана е вече и дата, която обаче не е сигурно дали ще остане сигурна предвид динамичните промени в страната. Става дума за 6 септември – Съединението на България, когато политикът и хубавата Елена смятат да чуят заедно Менделсон. Датата е избрана след консултация с астролог.

За тържеството пък, младоженците са се спрели на резиденция „Бояна“, където миналото лято се омъжи и по-малката щерка на Илиана Раева и Наско Сираков – Виолета.

За Елена се знае много малко засега, но е видно, че тя е красива, амбициозна и разбира се влюбена. Бъдещата съпруга на Нанков е родом от Велико Търново, завършва математическа гимназия в старата столица, след което се ориентира към правото в университета в Бирмингам, Англия.

Любопитна подробност е, че бащата и бъдещ тъст на зам.-министъра е бившият депутат от НДСВ Владимир Димитров, който към края на царския мандат мина в редиците на „Новото време“. Дядо й пък е сред славните ректори на Великотърновския университет.

За хубавото събития в личния живот на министъра пръв съобщи не кой да е, а премиерът Бойко Борисов преди няколко месеца, докато двамата бяха на поредна инспекция край язовир „Студена“.

„Мечтая да се видя женен, леко побелял и с цели три деца“, издаде с усмивка Нанков, който разкри, че е планирал да предложи на любимата си Елена още през миналия май. На колене обаче, паднал навръх Нова година във Виена, където двамата били на кратка ваканция.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!