img

Славена Вътова и певица ли ще става!?

/
/
/
427 Views

Славена Вътова иска да огрее навсякъде – и там, където може да изглежда на ниво, и там, където въобще не ѝ е мястото – пише в. „Уикенд“. След като се намърда във всички възможни шоупрограми в родния ефир, бившата мис България е започнала да се увърта около единственото предаване, където все още не е успяла да пробие. Това е „Гласът на България“ – отбелязва изданието.

Преди дни Влади Ампов-Графа показа снимка със Славена Вътова и певицата Михаела Филева, от задния план на която личи, че е правена в тв студио. Певецът озаглави кадъра „Опасен чар“, а феновете му се втурнаха да предполагат какво може да се крие зад страната конфигурация от двама съдии в „Гласът на България“ и една дългокрака красавица, която участва във всякакви предавания.

Най-ужасяващата версия бе, че Графа и Михаела Филева може да са решили да правят песен, в която да припява и Славена Вътова. Според тази версия „Опасен чар“ може да е името на въпросната песен.

„Славена Вътова и певица ли мисли да става?“ – недоумяват меломаните. Вечноусмихнатата шуменка до момента се е пробвала като тв коментаторка в риалитита, асистентка на водещия, водеща, изпълнявала е и малки роли в скечове, опитвайки се да се прави на актриса, зрителите още помнят и опитите ѝ да изглежда сериозно като част от журито в „България търси талант“.

Източник: kliuki.ws

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!