img

Емилия за мъртвия син на Башур: Той се върна вкъщи!

/
/
/
3260 Views

Наелектризираща история разказа Емилия в ефира на предаването „На кафе”, където в последните дни се изявява като коментатор.

Фолкпевицата сподели как със съпруга й Жорж Башур купили кучета за децата. Малко по-късно, разглеждайки паспортите на домашните любимци, се вцепенили от изненада.

Кученцата били родени на една и съща дата с Феди, синът на Жорж Башур, който загина в автомобилна катастрофа през май 2018 г. „Значи Феди се е върнал у дома”, споделила Камелия, когато научила историята. Тя е сред близките приятелки на Емилия в бранша и сред малкото, които доскоро знаеха тази твърде лична история.

Идеята за домашни любимци се коментирала отдавна в семейството на Емилия. Дъщеря й Мира и синът й Иван, които са от връзката й с бизнесмена Коко Динев, и София – наследницата на Жорж Башур от предишния му брак, дълго време искали кучета. Жорж и Емилия все отлагали да изпълнят желанията им, тъй като са доста заети, а домашните любимци изискват много грижи, пише “Уикенд”.

Един ден, без въобще да са го коментирали, Жорж внезапно заявил, че трябва да отидат да изберат кучета. Певицата вярва, че това не е случайно, а понякога получаваме знак свише какво и кога да направим.

Започнали да звънят по телефоните. Иван имал конкретно желание, искал джак ръсел, а момичетата – просто малки и сладки кученца. Емилия и Жорж отишли в столичен зоомагазин и веднага избрали кой Джак Ръсел да вземат. Имало още две кучета от породата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол. Били братче и сестриче.

Емилия и Жорж избрали женското куче, но след минути променили решението си. „Гледаше ме все едно казваше: „Вземи и мен!”, споделя певицата за тъжния поглед на мъжкото кученце. Казала на Жорж, че не може да тръгне без него. Бизнесменът опитал да се противопостави, защото с три кучета вече ще се видят в приключение. В крайна сметка Емилия надделяла. Прибрали се вкъщи с кученцата.

След първоначалната еуфория, която споделили с децата, Емилия и Жорж се заели да разглеждат паспортите, за да проверят кога са следващите ваксини на кучетата. И тогава видели, че двете от породата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол са родени на същата дата, на която и покойният Феди. Изненадата била голяма. Приели го за знак. Блондинката споделила с колежката си Камелия, която изтъкнала, че все пак Феди по някакъв начин се е прибрал вкъщи. В това вярват и Емилия и Жорж Башур./show.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!