img

Тръгват ли „Господарите“ по тв „7/8“

/
/
/
2867 Views

Понеделник вечер беше знакова за българския шоубизнес – пише в. „Уикенд“. Новото вечерно шоу на Би Ти Ви, което тръгна на мястото на Шоуто на Слави“, далеч не бе шерешката на тортата. На фона на това предаване самият Слави произведе новината на деня.

Той сложи край на войната с Маги Халдаджиян, обяви, че прекратява всички съдебни дела срещу него, и пое ангажимент да участва без хонорар в „Забраненото шоу на Рачков“ в най-голямата зала на България – „Арена Армеец“. Фенове и на Слави, и на Рачков бяха на върха на щастието и вече молят Дългия да вземе „Господари на ефира“ в своята телевизия – отбелязва изданието.

Още преди месеци се заговори, че Слави Трифонов бил готов да прибере „Господари на ефира“ в новата си телевизия, след като продуцентът Джуди Халваджиян не успя да продаде шоуто нито на Нова тв, която го спря, нито на Би Ти Ви, която отказва да работи с арменците, нито на БНТ, където напоследък няма бюджет за нищо.

Предаването мина в интернет, но не може да се похвали с кой знае какви успехи. За сметка на това Слави има остра нужда от нещо, което да привлече зрителска аудитория, а феновете на „Господарите“, макар да нямат навик да го следят в интернет, все още го чакат по телевизията.

Нищо чудно скоро шоуто да бъде възродено точно по тв „7/8“.

Източник: Разкрития

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!