img

Войната започна: Успешен старт за МЕГЗ и „Маската”. Карбовски бесен…

/
/
/
445 Views
С многобройни похвали започна новият проект на Мегз – МАСКАТА. Нещо невероятно се случи пред очите на зрителите. Сякаш без дори самата Каканашева да очаква, интервюто ѝ се превърна в риалити.

Каканашева всячески се опитваше да потиска реакциите си към драмата на момичето с маска, но когато то заговори за самоубийство пределът на търпене на дизайнерката се счупи.

“Аз ти гарантирам, че ако ти решиш, че искаш да излезеш от това – ще преминем заедно. Заклевам ти се в това, което съм. Ще те заведа в организации, там ще се погрижат за теб. В София името му, връзките му и кирливите му пари няма да значат нищо”. Едва владееща се нареждаше Мегз. Момичето, което 15 години е било силно малтретирано стисна ръката на дизайнерката и каза, че това е първият лъч надежда, който вижда за себе си.

Това накара всички зрители на проекта да усетят шокът, който преживява младата жена. Всички започнаха да се чудят и коя е МАСКАТА и какво се е случило с нея.

Започнаха дори предположения, че жената всъщност е популярна. В YouTube някои от коментиращите мислят, че е Златка Димитрова. Други пък залагат на новата мис плеймейт Михаела Тодорова, която сподели при Венета Райкова, че е била жертва на домашно насилие. Историята вдъхнови множество жени да признаят в публични коментари, че също са били жертва на насилие. Други ги подкрепиха със съвети как да се измъкнат.
Определено истински емоции, риалити и семплост бяха плюсове на сътвореното от Каканашева. Тя не допусна грешката да говори твърде много или да ни занимава отново със собствените си истории. Не влезе в жълти пикантерии или пошлост с решаването на лични проблеми. Вместо това успя да накара зрителя да се разтревожи и да поиска да бъде спасител.

Само един човек остана привидно безразличен към новия проект МАСКАТА. Според запознати, настроението, че определено виждаме една нова Мегз и многобройните дискусии, които дизайнерката успя да предизвика изкарало извън нерви Карбовски. Той тряскал грубо телефона на свои познати, които звънели да го подпитват за нея: “Коя е тя, че да ни сравнявате. Не ме занимавайте!”. Дали, обаче, това е безразличие или началото на една истинска медийна война предстои да разберем.

Източник: Хот Арена
It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!