img

Новият Слави в любовна афера с 50-годишната Добрина Чешмеджиева!

/
/
/
1484 Views

Новият водещ на вечерното шоу на bTV се оказа сериен разбивач на женски сърца. Николаос Цитиридис, се радвал на широка популярност  сред нежния пол покрай комедийните си изяви в известен столичен нощен клуб.

Сред почитателките му се оказала и Добрина Чешмеджиева. Клюката в БНТ гласи,  че между двамата прехвърчат искри и отношенията им били повече от топли. Слухът се потвърждава и от общи снимки в социалните мрежи, пред които равнодушни не са останали нито колегите, нито приятелите им. “Приказни сте”, “Много сте сладки”,  са малка част от милите коментари.

Сред аверите им е дъщерята на бившия генерален директор на БНТ Коко Каменаров и Радина Червенова- София, очевидно запозната с тайната афера. Любопитна подробност е, че Николаос и Добрина  имат 20 години разлика в нейна полза. Известно е, че Чешмеджиева вече чука на вратата на петдесетака.  За водещата се знае, че наскоро е претърпяла любовно разочарование и се е разделила с италианския си годиник, който владееше сърцето й в продължение на години. Колкото до Николаос, не е известно дали има отношения с други популярни в тв бранша дами.

Преди да завладее ефира на btv, Цитиридис нашумя със свое стендъп комедийно шоу. Преди това пък се занимаваше активно с журналистика и дори е носител на наградата Валя Крушкина, пише “Ретро”.

Източник: Хот Арена

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!