img

Славена Вътова пада, ако не го вдига! Изгаря първа при провал на новото шоу на bTV

/
/
/
936 Views

Славена Вътова трябва да се постарае много като ко-водеща в новото шоу на bTV, пише Хот Арена

Красавицата е натоварена с тежката задача да вдига колкото се може повече рейтинга на предаването, което се излъчва на мястото на Слави Трифонов. Ако “Шоуто на Николас Цитиридис”  претърпи провал, Славена първа ще си тръгне. Брюнетката ще залага на сексапил, с който да привлече повече внимание към себе си. Миската няма да е всеки ден на екран. Тя ще води собствена рубрика, която ще среща зрителя с известни личности. Тя има сериозен опит в телевизията, била е лице на няколко предавания.  Бе и част от журито на “България търси талант”.

Въпреки това Вътова ще изгори, ако новото шоу не успее да грабне аудиторията. От BTV са категорични, че ще гласуват огромно доверие на новото си лице – комика Николаос. Той е незаменим на този етап, но за Славена изобщо не е сигурно. Миската се уреждат с изключително малка заплата. По информация на “България Днес” брюнетката ще прибира скромните 2000 лв. на месец. За разлика от нея Цитиридис  се разписва за четири пъти по-висока сума.

Още щом се разбра, че Славена ще участва в предаването, срещу нея в социалните мрежи се изля огромен негативизъм. Докато бе в „България търси талант”, Вътова беше атакувана защото няма никакъв талант. “Какво прави тази в шоуто. Само тя липсваше”, питат се хората из интернет.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!