img

Гривните на Венера показват какво ще е здравето, късмета и любовта

/
/
/
1096 Views

Хората са се научили да разчитат своето бъдеще според очертанията на ръцете много, много отдавна.

Благодарение на това те са научавали предварително какво ще е здравето им, ще имат ли късмет и ще им върви ли в любовта.

Но има и едни други линии, които носят информация и определят бъдещия живот на техния собственик, пише lekuva.net. Днес ще разберете какво „казват“ линиите на китката, наречени Гривните на Венера.

Къде се намират Гривните на Венера?

Тези линии са разположени след китката. Може да са две, може да са три, а понякога има дори четири ленти. Всяка линия е разположена на разстояние приблизително половин сантиметър една от друга, като се започне от китката в посока лакътната става.

1. Първата гривна говори за здравето на човека.

2. Втората е линията на богатството.

3. Третата разказва за сърдечните дела (любовта).

4. Четвъртата – за предстоящо дълголетие.

Когато линиите са прави, добре очертани и преминават през цялата китка, такива „гривни“ принадлежат на успешен и щастлив човек, който е и в отлично здраве. Такива очертания се наричат ​​царствени.

Има много редки случаи, когато през китката минава само една линия, или пък изобщо няма никакви очертания. Това означава, че бъдещето на притежателя на такава „гривна“ е изцяло в неговите собствени ръце.

Гривна на здравето

Първата линия, непосредствено до дланта е неясна, тя е прекъсната по един или друг начин – това е сигурен признак за лошо здраве. В допълнение, в живота на човека ще има проблеми, които ще изискват усилия за решаването им.

Трябва да сте внимателни към здравето си и да се опитате навреме да придобиете здравословни навици. Когато линията минава гладко, тя не е прекъсната никъде, няма пролуки по нея – то такъв човек може да бъде поздравен за добро здраве и успех в живота.

Гривната на здравето има различно тълкование за мъжете и жените

При жените, прекъсването в средата на линията под формата на овал, показва проблеми при раждането, и има вероятност изобщо да не се стигне до бременност. Ако има няколко прекъсвания, това би могло да означава, че жената е предразположена към женски болести.

При мъжете с такова прекъсване може да се появи проблем с появата на наследници и импотентност.

Очертайте предварително Гривните на Венера за по-голяма яснота

Гривната на благополучието

Ако втората гривна е равномерна, без изкривяване и прекъсване, това гарантира гладък и проспериращ живот. Прекъсната ли е или се появява отново, съществува заплаха от парични проблеми, но тази ситуация може да се забави или избегне.

Ако по линията на богатството има много кръгчета (вериги), страхът от трудности не трябва да притеснява този човек. Той смело ще преодолява препятствията и ще преминава през живота като победител. Подобна верижна гривна означава, че късметът е на негова страна.

Ако линията бифуркира в края (разделя се на две), това означава, че човекът ще придобие напълно неочаквано богатство, след като премине средната възраст обаче.

Сърдечната гривна

Третата гривна показва любовта в човешкия живот. Ако гривната е гладка, непрекъсната и завършва от другата страна на палеца, собственикът на такава линия ще има силно взаимно чувство, през целия живот. Съжителството му с неговата сърдечна половинка няма да бъде замъглено от кавги и семейни спорове. Ако разстоянието между втората и третата гривни е повече от един сантиметър, семейното щастие ще споходи този човек в по-късна възраст.

Ако линията е прекъсната, собственикът на такава гривна го чака раздяла с любим човек, развод. Ако на линията има петно ​​под формата на точка или под формата на кръст, собственикът на такава линия ще загуби любимия си човек (ще остане вдовец или вдовица).

Гривната на дълголетието

Собствениците на такава гривна са малко. Наличието на четвърта линия показва дълголетие.

Напълно очевидно е, че имайки проблемна здравна линия, в нашия 21-ви век, с наличните модерни технологии, можем да повлияем на здравето си, и след това да живеем дълъг и ползотворен живот.

Всичко останало, като семейния живот и благополучието, зависят от нашите лични решения и отговорността, която поемаме при тяхното реализиране.

Източник: СТрума БГ

It is main inner container footer text