img

Дългът трябва да се плати: Ето затова сънуваме починалите!

/
/
/
752 Views

Въпреки че вече не са с нас, близките, които са починали, никога не ни напускат. Много хора разказват как те ги посещават в сънищата им и колко реалистично е всичко.

“Майка ми и баща ми починаха преди повече от десет години в рамките на една година. Около шест месеца след всяка смърт имах живописен сън с всеки един от тях или с двамата. И това не беше обикновен сън, чувството беше различно.”

Починалият се явява такъв, какъвто е бил приживе, но някак си по-млад и по-здрав. Той има послание към този, който го сънува: “Добре съм и все още съм с вас.”

Посланието се предава телепатично, а не с думи.

Сънят е нормален и реалистичен, отколкото странен, каквито обикновено са сънищата. Сънищата са интензивни, тъй като починалият наистина е дошъл на посещение, и този, който сънува, си спомня съня, когато се събуди.

Сънят оказва силно влияе, толкова, че някои хора се променят. След такъв сън идва осъзнаването за това кое е правилно и кое е грешно или период на траур или разширяване на духовно просветление.

За някои хора тези сънища са убедително доказателство, че духовният свят съществува, както и животът след смъртта”. Такъв сън има значително въздействие върху опечалените. Мнозина признават, че именно сънят с починалия им е помогнал да преодолеят процеса на траур и да продължат живота си.

Има редица причини, поради които починалите се появяват в сънищата:

Да поискат прошка или да решат проблем, който са имали приживе, който е останал неразрешен.

Насочват онези, които са останали след тях, предлагат им защита или искат да ги предупредят за нещо.

Те искат да утешат онези, които скърбят за тях и да им кажат, че всичко е наред с тях и че сега са на “оня свят”.

Те имат послание за този, който сънува.

Те искат да покажат на близките си, че има живот след смъртта.

Не могат да получат покой заради някакъв грях или неизплатен дълг, така че те искат помощ от вас, за да намерят покой.

Източник: Хоткафе

It is main inner container footer text