img

Бонка на Юксел стана милионерка от кучета

/
/
/
462 Views

Бившата съпруга на Юксел Кадриев Бонка цъфти и визуално, и финансово, откакто наби шута на телевизионера след шумно и изпълнено с отвратителни взаимни обвинения бракоразводно дело. Някогашната оперна певица в момента е собственик на един от най-големите кучешки развъдници на Балканите, а годишният й оборот възлиза на 4-5 милиона евро, научи ексклузивно Lupa.bg от специалисти в бранша.

Бонка Георгиева, която сега носи фамилията на новия си съпруг Янош Ласло, се е установила в сръбския град Суботица, разположен близо до границата с Унгария. Там отглежда стотици породисти животни за продан, участие в състезания и киноложки изложби. Проверка на Lupa.bg показа, че само днес фирмата й „Балкански шедьовър” е обявила за продажба при песа от различни породи с цени межди 1100 и 1600 евро.

Бонка цъфти, откакто наби шута на телевизионера

Певицата никога не е крила, че е напълно обсебена от кучетата, които отглежда от години. Хобито й обаче се е превърнало в изключително доходоносен бизнес благодарение на финансовата помощ на съпруга й Ласло. Бонка е луда по масивната английска порода нюфаундленд. Кучетата от този вид могат да достигнат тегло до 70 килограма и са селектирани за извличането на тежки рибарски лодки на брега.

Още преди да се раздели с водещия на новините по Би Ти Ви, Бонка стана основател на Националния български нюфаундленд клуб. Бившата на Юксел Кадриев няма никакво намерение да се връща в България, за да е по-близо до детето си – 18-годишната вече Габриела. Г-жа Ласло предпочита щерка й да гостува в развъдника, като разбира се щедро поема всички пътни разходи на девойката.

Източник: Лупа БГ

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!