img

Джулиана Гани се чуди как ще кърми с огромните си бомби, не иска мъжът й да гледа раждането

/
/
/
2876 Views
Джулиана Гани бързо-бързо отпадна от „Маскираният певец” – едва на втория епизод. И все пак красавицата няма причини да е недоволна от участието си в шоуто, най-малкото защото от неговата сцена получи възможност да съобщи на цяла България, че е бременна. Ефектната Мис Силикон е трудна в седмия месец, а зачеването още не й личи.

„Уикенд” се срещна с едрогърдата пловдивчанка малко след като тя свали от себе си маската и костюма на Коконата. Пред репортерския ни микрофон Джулиана направи кратък коментар на представянето си в праймтайм предаването на Нова, а после ни разказа подробно за майчинството си.

– Джулиана, разочарована ли сте от участието си в „Маскираният певец”? Много рано напуснахте шоуто…
– Много съм доволна от предаването. Забавно и интересно е, нещо ново е и различно. Хората успяха да ме видят и като певица, а това че отпаднах рано, изобщо не ми е проблем. Самата аз очаквах да бъда една от първите разпознати, тъй като има много неща, които ме отличават. Гласът ми е специфичен, „с”-то също, почти 180 сантиметра съм, краката ми са много дълги… Сигурна съм, че много хора са сетили, че аз съм Коконата, виждайки я на екрана.

– За какво ще похарчите хонорара от шоуто?
– Все още не знам. Може с Илиян да отидем да пазаруваме за бебето.

– Върви мълва, че сте го закъсали за пари с мъжа ви…
– Не мисля, че изглеждаме така. И двамата с Илиян се обличаме добре, храним се основно по ресторанти… Преди няколко седмици пък се прибрахме от Мексико. Смятате ли, че едни закъсали финансово хора могат да живеят по този начин? От друга страна по-добре да даваме вид, че сме зле с парите, отколкото да бием тъпана като някои, че сме милионери. Нали от НАП са погнали всичко живо (смее се)…

– Под наем ли живеете в София?
– Имаме си собствено жилище с Илиян, което все още изплащаме. Финансите ни са работа на Илиян. Той често казва, че моите пари са си мои, а неговите са семеен бюджет. Негов близък приятел е строител и му изплати 70% от апартамента преди близо година. Останалата част от сумата е на уговорка, а и вече не е останало много за даване. Дори нямаме сключен контракт с въпросния строител – толкова близки са двамата с мъжа ми.

– Като изключим участието ви в „Маскираният певец”, какви са професионалните ви ангажименти напоследък?
– Участвах във фризьорския сериал „Салонът”, който се излъчва по VBOX7. Приех предизвикателството да бъда актриса и казват, че съм се справила доста добре. Възможно е дори да снимам и втори сезон. Имам и постоянно участия, както и ангажименти, свързани с Нова телевизия. В най-скоро време ще стане ясно в което предаване съм. Що се касае до бизнеса, в момента лансираме нова линия биопродукти, занимаваме се с етикетите и визията й. Илиян вече е написал и голяма част от втората си книга, посветена на мен. През пролетта на 2020 г. ще я издадем. Изцяло на медицинско ниво е, много професионална.

– От сцената на „Маскираният певец” хвърлихте бомбата, че сте бременна в 7-ия месец. Защо толкова дълго пазехте в тайна зачеването си?
– Дни преди да направя изявлението от сцената на „Маскираният певец”, влязох в 7-ия месец. Защо не казах за бебето по-рано ли? Не исках хората да ме притесняват, да ме спират по улиците, да ме оглеждат и да пипат корема ми. То и все още не ми личи, че предстои да ставам майка. Карам лека бременност, слава на Бога. Спазвам хранителен режим, тренираме всеки ден, а когато можем, ходим на походи в планината. Засега съм качила само 3 килограма. Имаше вариант да обявя, че чакам бебе чак в 9-ия месец, но пък щеше да е малко късно тогава. Не искам да си правя пиар с рожбата си, както много други български звезди. Не бях суеверна, но тези дни ходих на църква и си взех червен конец.

– Син или дъщеря ще имате?
– Не искам да казвам засега. Ще опазим в тайната до началото на 9-ия месец. Така решихме с Илиян.

– Нормално или със секцио ще раждате?
– Ако всичко е наред и лекарят ми позволи, ще родя по нормалния начин. Предпочитам така, чувала съм, че възстановяването е много по-бързо. Важно ми е да съм в добра форма не само по време на бременността, но и след нея.

– Илиян ще присъства ли на раждането?
– Не, мисли да си спести тази гледка. Иска да запази либидото си към мен. А и аз не държа да ме вижда така.

– Ще правите ли сватба?
– Да, със сигурност, но не през 2019-а. Събитията при нас започват да стават малко накуп – забременяване, обявяване, пътувания, предавания… Вече започваме да бъгваме… От известно време разработваме нов мащабен бизнес и искаме да изпитаме емоцията от всичко, което ни се случва. Не ни се ще да стават на конвейер нещата. Ще отложим с минимум година сватбата. Сигурна съм, че ще е страхотна, а за това си трябва организация. В момента сме затрупани с други неща.

– Илиян не се ли притеснява, че според Семейния кодекс 300 дни след развода бебето се води на бившия съпруг, ако майката не е сключила брак?
– По закон бившият ми съпруг има право да предяви претенции. С ДНК тест обаче веднага ще се установи кой е истинският баща. Сигурна съм, че Станимир не би ни създал каквито и да е неприятности в това отношение. Каквото и да стане, на всички ни е ясно кой е бащата. Даже и да има бюрократични спънки, бързо ще разрешим тази ситуация.

– Ще наемете ли детегледачка?
– Илиян се шегува, че като родя, ще си седна вкъщи и дори няма да излизам до магазина, ще съм домакиня (смее се). Както винаги сме били заедно във всичко, така и след появата на бебето ще се подкрепяме и ще продължим да се развиваме заедно. Най-вероятно ще намерим кой да ни помага, защото и двамата сме работохолици и искаме да грабим от живота, да живеем на пълни обороти.

– След като станете майка, ще продължите ли с провокативните снимки?
– Да, много ясно. Модел съм и снимките са работата ми, имиджът ми. Още поне 10 години смятам да упражнявам професията си.

– А планирате ли някакви пластични операции?
– Докато съм бременна, няма как да си правя. Дори не мога да отида на антицелулитен масаж, на лазер, на солариум… През декември трябва да се роди бебето, а през януари мога да предприема, какво ми дойде на акъла. Тогава ще му мисля.

– Излезе ваша снимка с текст към нея, че сте криела ужасен целулит…
– Това са пълни спекулации. Тези дни с Илиян направихме клипче, в което съм в цял ръст. От него се вижда добре как изглеждам. В момента съм 56 килограма, а като забременях бях 52. За жалост има много злобни хора…

– Ще кърмите ли или ще храните бебето с хумана?
– С този огромен силикон ще е много трудно, но не и невъзможно да кърмя. Има риск да ми увисне бюстът. Ако това се случи, ще трябва да си направя още една операция. Ще видим как точно ще се случат нещата. Може би ще кърмя само в началото заради коластрата, която е много важна за бебето.

– Името ви беше замесено в делото срещу Дани Обувката, който е сочен за тартор на сводници и сутеньори. Давала ли сте показания като свидетел?
– Свидетел съм по делото и съм била в това качество в съда, защото съм участвала в конкурс, но не на Дани Обувката, а на друг човек, който организираше „Мис София”. Темида извика за показания и други момичета, имали нещо общо с мероприятието. Аз отидох придружена от моя адвокат Мариян Марков. Защо да не се явя? Нямам какво да крия. Делото се отлага повече от година – заради липсващи свидетели или съдебен заседател. Ако отново ме призоват, пак ще отида. Участвах преди 8 години на „Мис София”, от там тръгна кариерата ми. Но никога не съм била проститутка!

It is main inner container footer text