img

Съпругът я напуснал, когато разбрал, че ще имат момиче

/
/
/
4126 Views

Най-накрая тя забременя. Когато тя съобщи новината, той скочи и се приближи до нея:

– Вярно ли е това? Сигурна ли си?
– “Бременна съм”, каза Лика с усмивка на лицето.

Тимофей я прегърна и страстно я целуна, после я погледна в очите, държейки главата на жена си в ръцете си и попита със сериозен тон:

– Това момче ли е?
– Може би дъщеря, все още е неизвестна.
– Не, момче е! – каза той намръщен.

Бъдещите млади родители започнаха да се подготвят за раждането на своето чудо. При първия преглед полът на детето не можеше да бъде разпознат – все още не е напълно оформен. При втория преглед лекарят отново не можа да определи пола на детето поради факта, че детето лежи по гръб. На следващия Тимофей най-накрая разбра кой му се е родил. Това не го направи много щастлив.
– Имате дъщеря – каза докторът.

Тимофей тихо излезе навън и се прибра. Той опакова вещите на жена си в куфар и го извади през вратата. Когато Лика напразно напусна лекарския кабинет, тя се опита да намери съпруга си в болницата, а след това наблизо. Тя се прибра вкъщи и видя куфара си на улицата. На него бе оставена бележка, която гласеше: “Без син не можеш да се върнеш!”

Тя звънна на звънеца на вратата, а след това на мобилния телефон на съпруга си – той не вдигна телефона и отказа да пусне жена си или поне да говори с нея. Момичето се почувства зле и седна на пейка до съседа си. Както се оказа, тя имаше преждевременно раждане. Отведена е в болницата, където Лика роди момиченце, а след това момче. Да, тя имаше близнаци, за които никой не знаеше.

Факт е, че едно бебе покрие другото с малкото си тяло и беше много трудно да ги забележи, така че никой не можеше да предположи, че вместо едно, ще се родят две деца.

В деня на изписването родителите й дойдоха за нея. На входа на болницата Тимофей ги чакаше. Той отиде при Лика и каза:

– Разбрах за моя син. Искам да се върнете у дома, но има едно условие: трябва да оставиш само сина. Остави момичето в болницата и всичко ще бъде като преди .

– Сериозен ли си? – Лика не можеше да повярва.
– Разбира се! Искам син!
– Няма да се откажа от детето си, просто защото искахте само момче!

С тези думи те се прибраха и няколко дни по-късно, когато Лика се почувства по-добре, тя подаде молба за развод. Няколко месеца по-късно тя срещна приятен млад мъж, който се привърза към малкото семейство и често се срещаше с тях. От този ден вече са изминали 5 години и Лика не може да прости на Тимофей. Но е щастлива с децата си и новия им татко!

loading...
It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!