img

„Ти ни съсипа живота!“, Казаха синовете на майката, която ги отгледа сама

/
/
/
9938 Views

Ангела винаги е била строга майка. Синовете на времето знаеха отлично, че за всяка грешка ще получат от майка си. Децата останаха без баща, когато тепърво ходеха на детска градина. Той почина от тежко заболяване …

Майката трябваше да работи усилено, за да ги издържа. И баба ми се грижеше за тях, след чиято смърт нямаше кой да се грижи за децата.

Момчетата трябваше да бъдат независими рано. Майката беше строга с надеждата да запази хората в тях, да не им позволи да влязат в мрежата на безнадеждността и произвола. По цял ден се опитваше да ги натовари с полезни дела, за да не им остава време за лошото.

Момчетата се научиха в музикално училище, майката им ги караше на спорт и не само . В допълнение към всичко това, преподаватели идваха в къщата им да ги учат. Дори в предучилищна възраст майката наемаше подходящи преподаватели за тях, тъй като самата тя непрекъснато работеше, за да не отглежда глупави деца, които не можеше да си позволи.

Момчетата знаеха отлично, че майката харчи много пари за тези класове. И така те не пропуснаха нито един от тях.

Минаха години, момчетата пораснаха станаха мъже. На Ангела винаги й се струваше, че е вложила цялото си сърце в тях, но я очакваше такова разочарование, от което сърцето й беше разкъсано на парчета.

Веднъж, в разговор за детството, син Павел каза: „Ти просто съсипа живота ни.“

И когато Ангела го попита защо го казваш така, човекът обясни, че голяма част от това, за което са прекарали живота си за бъдеще, не им е било полезно …

Така че, майчинският труд не беше оценен.

It is main inner container footer text