img

Възмутени десни: Джамбазки ще връща казармата, а не е ходил войник!

/
/
/
1025 Views

Кандидатът за кмет на София и зам.-шеф на ВМРО Ангел Джамбазки не е ходил  войник, а е тръгнал да връща казармата, възмутиха се опоненти на войводата в предизборната битка.

Според тях, 40-годишният политик навремето е направил всичко възможно, за да отърве набиването на крак по плаца  и носенето на оръжие. След като се чудил как да излезе от строя, младият Ангел успял да се отърве с медицинско от очен лекар, който заключил, че късогледството му ще му пречи да държи Калашник и да стреля точно.

Запознати с битието на Джамбазки обаче твърдят, че диоптрите му не са толкова високи, че да са причина да не изкара редовна военна служба, но впрегнал сериозни връзки, за да бъде отхвърлен от комисията.

ВМРО от доста време настояват да бъде върната казармата, за да може младите мъже да минат през по-сурови условия и да усвоят бойни умения. Джамбазки също е  на първа линия в отстояването на тази теза.

„Най-малкото не върви толкова да настоява за връщането на казармата, след като кракът му не е стъпвал във военно поделение”, гневят се недолюбващите войсковия строй.

It is main inner container footer text