img

Проверете за зло око около вас с помощта на яйце

/
/
/
809 Views

Проверете за зло око или уроки!

Ние сме заобиколени от негативизъм – на работа, в градския транспорт, на улицата и дори у дома. Той идва от минувачи, служители, съученици и приятели.

Техният гняв и омраза могат да отслабят защитното ви поле. Как да се предпазите от потока на негативизма? Обикновеното яйце ще ви помогне за това.

От незапомнени времена, за да се очисти човек от урочасване, уплаха, зло око и други придобити отрицателни програми, се е използвал обредът за търкаляне на яйце. Този лечебен метод е много ефективен.

Живата структура на яйцето лесно поема всичко недоброжелателно в черупката от човешката енергия.

Ще ви трябват няколко яйца от кокошки, пъдпъдъци или гъски. Важно условие – яйцата трябва да са на не повече от един ден. Яйцата в магазините за този обред са абсолютно неподходящи.

Яйцата не трябва да се подлагат на никаква обработка. Включително, те не могат да се мият.

Ще се нуждаете и от помощта на човек, който ще „разпръсне“ негативната енергия, която ви е нападнала. Той трябва да бъде пред вас и да започне да търкаля яйцето в дланите си (като снежна топка) на 10 см от тялото ви.

Трябва да ви обикаля по посока на часовниковата стрелка, като постепенно повдига ръцете си нагоре. Дланите трябва са прави и сякаш гребват яйцето. Обикновено първото яйце се счупва в студена вода.

След това разгледайте по-отблизо яйцето. Ако жълтъкът се е разпространил и пукнал, това означава, че човекът е в опасно състояние, енергията му се изчерпва, всичко в живота му няма цялост, не се стреми към нищо, угасва.

Ако видите фигури в яйцето, значи сте подложени на негативно влияние. Игли, конци отгоре надолу – направена ви е магия, а белтъкът отдолу може да показва какви щети са нанесени.

Това е важно! Водата, в която ще счупете яйцето, трябва да се сложи в чаша и след това да се излее в канализацията или на място, където хората не отиват. Ръцете след всяко счупване се измиват до лакътя в студена вода.

Съдовете, в които се чупят яйцата, могат да се използват само за извършване на обреда. Търкалянето на яйцата се препоръчва от 3 до 9 пъти на намаляваща луна.

Всеки може да извърши този обред! Основното е желанието да помогнете, не се изисква повече.

Надяваме се, че в живота ви ще има по-малко отрицателна енергия, урочасване и зли очи!

Източник: Букварче

It is main inner container footer text