img

Вижте непоказваната внучка на Тодор Живков

/
/
/
2612 Views

Това е дъщерята на Владимир Живков, която досега не беше показвана. Младата и красива Елизабет Живкова вчера стана на 27 години, а едновременно с това празнува и годежа си със симпатичен италианец. Досега за внучката на Тато не се знаеше нищо, а животът ѝ е забулен с мистерия.

Вижте непоказваната внучка на Тодор Живков

Най-големият подарък, който очаква да получи, е предложение за брак от приятеля си – италианец, чието име засега се пази в тайна. Елизабет и роднините ѝ вече знаят за предстоящото предложение, а внучката на Живков със сигурност ще отговори с „Да!“. Пожелания Елизабет и италианецът да бъдат щастливи заедно вече се появиха под техни общи снимки. Човек от рода Живкови също потвърди за щастливото събитие.

В момента Елизабет Живкова живее в Италия и работи за модна къща там. Очаква се съвсем скоро да има и сватба, която най-вероятно ще бъде в България, твърдят приятелки на красавицата.

Жените от фамилия Живкови винаги са се славили с добрия си вкус и любовта към модата. И докато за българите не е тайна дизайнерската кариера на внучката на Тато – Жени Живкова, и нейните дъщери Людмила и Андреа, малцина знаят, че по техния път е поела и братовчедка им. Става дума за дъщерята на Владимир Живков от втория му брак – Елизабет, която вече покорява света на модата.

За Елизабет и брат ѝ Тодор, носещ името на знаменития си дядо, се знае малко, защото и двамата са извън обсега на публичното внимание. Елизабет е плод на любовта на Владимир Живков, син на Тодор Живков и втората му жена след Маруся – Валя.

Валя се славела като голяма красавица и на младини била манекенка. От нея и от леля си Жени Живкова Елизабет наследява страстта към модата. Младата жена вече има сериозен опит зад гърба си, на който могат да завидят много кандидатки за световна слава. Тя първо завършва престижния Американски колеж в София, където получава перфектно образование и страхотни познания по английски език.

След като завършва средното си образование, Елизабет заминава за Лондон, където е приета да следва моден дизайн в лондонския филиал на престижния Marangoni Institute. Там най-малката внучка на Тодор Живков се представя повече от добре и впечатлява преподавателите си както с желанието си за развитие, така и с креативността си.

Благодарение на тези качества Елизабет е забелязана от световна дизайнерска къща и успява да изкара престижен стаж при прочутия дизайнер на висша мода и носител на Ордена на Британската империя Алекзандър Маккуин. Там девойката също показва изключителни умения и познания в областта на модата и получава висока оценка от ръководителите си, пише „България Днес“. През 2012 г. Елизабет участва в американската Седмица на модата като асистент, което е голямо постижение.

Мнозина са категорични, че дъщерята на Владимир Живков ще пожъне изключителни успехи в дизайна и производството на облекла, като мечтата на младата жена била един ден да си основе собствена модна линия, която да достигне до световните висини. За тази цел Елизабет черпи опит и от постиженията на леля си. Когато се прибере в България, често може да бъде засечена в „Жени Стил“, където Живкова ѝ дава ценни напътствия и възможност да се обучава допълнително.

Самата Жени шие абитуриентската рокля на племенницата си след завършването ѝ у нас. Заедно с Людмила и Андреа Елизабет се включва и с идеи при разработването на част от моделите за колекциите на прочутата си роднина.

Трите девойки са свързани не само чрез страстта към модата, но и обичат да прекарват времето си заедно, когато имат тази възможност. Те са горе-долу на една възраст, като най-голяма от трите е Людмила, а най-малка – Андреа. На двете дъщери на Живкова също им предстои светло бъдеще в света на модата. Людмила е завършила дизайн в Pratt Institute в Ню Йорк и от лятото работи в голяма компания в модния бранш.

Андреа, също като Елизабет, е възпитаничка на лондонския филиал на Marangoni и вече неколкократно взима участие в модните ревюта на майка си, освен като модел, и като асистент. Любопитното е, че освен Елизабет, Людмила и Андреа още една девойка от фамилията на Живкови се очертава да се насочи към дизайна. Става въпрос за дъщерята на Тодор Славков – Катерина. През 2011 г. малката госпожица се включи в ревюто на леля си Жени.

„Искам да стана като леля – дизайнер, и ще работя по тази своя мечта“, сподели симпатичната Кати.

It is main inner container footer text