img

Помните ли сериала „Есмералда“? Вижте как изглеждат актьорите днес

/
/
/
2023 Views
Мексиканската теленовела „Есмералда“ бе заснета по средата на 1997-а и пожъна небивал успех в целия свят.
Всеки бленуваше животът на бедната Есмералда да потръгне към по-добро. Тя бе сляпо момиче, което се влюбва в богатия лекар Хосе Армандо. Той, от своя страна, изоставя годеницата си, за да отвърне на чувствата на синеоката красавица.

Летисия Калдерон беше Есмералда Пеняреал де Веласко. Днес 48-годишната мексиканка продължава да се снима в теленовели. Има две деца. За разлика от своята героиня, на нея в любовта не й провървя.

Фернандо Колунга бе Хосе Армандо Пеняреал де Веласко. Колунга е един от най-обичаните и успешни имена в мексиканската телевизия. В момента се снима в „Страст и власт“ (Pasión y poder). Няма семейство, нито деца.
Лаура Сапата изигра Фатима Линарес. Актрисата продължава да се снима в сериали, предимно с отрицателни персонажи.
Нора Салинас бе нежната и капризна Грасиелита. Салинас се справя еднакво добре и с положителните, и с отрицателните роли.
Алехандро Руис бе любимият на Грасиелита – Адриан. Актьорът продължава да се снима в мексикански продукции. Последното му участие е през 2015-а в „До края на света“ (Hasta el fin del mundo).
Ракел Морел изпълни доня Бланка де Веласко. Ветеранката има зад гърба си дълга актьорска кариера. Последната й роля е през 2014-а в „Че те обичам, обичам те“ (De Que Te Quiero, Te Quiero).
Енрике Лисалде въплъти дон Родолфо Пенареал. За съжаление, актьорът почина през 2013-а.
Салвадор Пинеда изпълни лошия д-р Лусио Малавер, който беше влюбен в Есмералда. Актьорът продължава да играе в теленовелите на Телевиса предимно с отрицателни роли. Последната му бе в „Италианско момиче, което идва да се омъжи“ (Muchacha italiana viene a casarse).
Хуан Пабло Гамбоа бе д-р Алваро, за когото Есмералда щеше да се омъжи. Гамбоа се върна в родината си Колумбия, където се снима години наред.
Игнасио Лопес Тарсо беше Мелесио. Той е истинска икона за мексиканската телевизия. У нас го гледахме последно като дон Рамиро в „Необуздано сърце“ (Corazón indomable).
It is main inner container footer text