img

Здравословните проблеми в живота на Нана Гладуиш нямат край-Майка ѝ не разпознава децата, а сестра ѝ преминава през същия ад

/
/
/
966 Views

Тежките моменти в живота на водещата Нана Гладуиш нямат край. Освен със своите лични здравословни проблеми, Нана се сблъска и с тези на сестра си, която минава по същия път като нея самата, както и майка ѝ, която е с напреднал стадий на Алцхаймер.

Наскоро Нана е имала пътуване до Израел за контролен преглед, на който се установило, че някои от показателите в изследванията й са завишени.

„Моята лекарка отсъстваше и за първи път ме пое друг специалист, който страшно ме подплаши.

За нещо много дребно не успях два дни да си намеря място, пише „Уикенд”. И продължава:„Веднага поговорих със съпруга си, обадих се на две лекарки, на които вярвам, говорих и с жените във Фондацията… И се успокоих”, споделя Нана.

Това обикновено е и пътят, когато чуеш нещо много стряскащо – трябва да намериш доктора или хората, на които имаш пълно доверие и които понякога ще ти обяснят неща, които вече знаеш, но имаш нужда да чуеш пак и пак. Много е важно да има с кого да споделиш, изговориш нещата, но по правилния начин”, разказва водещата.

И не стига, че има проблеми със собственото си здравословно състояние, но Нана не може да повярва, че сестра й Мартина в момента преминава през същото, тъй като са й открили злокачествено образувание в мозъка.

Майка им пък, била вече с тежък Алцхаймер и живеела в старчески дом. Вече не разпознава дори и родните си дъщери.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!