img

Само за мъже: Как да разберете, че ТЯ е готова да ви пусне

/
/
/
8626 Views
Езикът на тялото на жената често е по-изразителен от думите ѝ.

Жените обикновено са деликатни в начина, по който показват физическото си привличане към някого. Ако не обръщате особено внимание, тя може да се свърже с този, който е внимавал. Как да разберете дали дадена жена е готова да ви пусне?

5 типа Жени, с които не трябва да излизате

Докосването ѝ е чувствено

Докосването е стимулиращо и интимно, от което се освобождават ендорфини. Ако жената ви докосне, тя казва, че не е безразлична. Ръцете не са единствената част от тялото, която да може да влезе в действие. Краката ѝ може да се окажат срещу вашите или пък рамото ѝ да се докосне до вашето рамо.

Тя се навежда близо

Ако една жена изпитва симпатии, тогава тя търси по-голяма близост. Стремежът е за преодоляване на физическата пропаст. Когато една жена почувства привличане и има интерес, тя ще се приближава все повече в опит да скъси дистанцията.

Играе с косата си

Когато говорят с някого, към когото са привлечени, някои жени имат навика да играят с косата си или да отмятат глава назад, особено когато се смеят. Те също така са склонни да облизват устните си, да хапят долната устна, както и да си играят с чашата, ако имат питие в ръка. Като привличат вниманието към устата си, те подсъзнателно разкриват желанието си за целувка.

Само един жест не е признак за привличане. Но когато видите два или повече от споменатите, тогава най-вероятно жената е привлечена.

Източник: ПИК

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!