img

Пребиха една от най-популярните рапърски групи в Благоевград! Як пердах са отнесли

/
/
/
605 Views

Голямо меле е станало вечерта на 18 юни в известна дискотека в Благоевград по време на участието на едни от най-актуалните музиканти в момента. В разгара на купона напрежението ескалирало и настанало истинско бойно поле.

Оказа се, че именно звездите на вечерта били провокатори на ситуацията. Обърнали няколко чашки и започнали да се подиграват с феновете си, което било типично за техните участия. Да, но благоевградската публика е чувствителна и им отвърнала доста остро. Група ентусиасти скочили на бой на известните музиканти и едва пристигането на полицията усмирило побеснелите тийнейджъри.

Става въпрос за момчетата от МВТ, които в момента са сред най-актуалните изпълнители. Те станаха популярни с това, че пеят с маски и не разкриват самоличността си. Почти нищо не се знае за тях, обвити са в пълна мистерия. една от версиите е, че един от тях е син на мултимилионер, който е против изявите му като хулигански изпълнител.

Оплаквания за лошо поведение от страна на двете момчета има от доста заведения. Напрежението при тях често ескалирало и започвали да чупят интериора, да хвърлят чаши и бутилки по хората в заведенията. Точно това се случило и в Благоевград. Помислили си, че могат да правят с публиката всичко, те започнали да ги пръскат с вода. Една момчешка компания учтиво им направила забележка, че не им е приятно, но отсреща нямало разбиране и продължили да се гаврят със своите почитатели.

Кулминацията настъпила, когато десетина момчета скочили на бой на изпълнителите. Охраната не могла да се справи с бушуващите страсти и се наложила намесата на униформените, които бързо затворили клуба. Музикантите от МВТ били сериозно ранени, а очевидци издават, че имало и следи от кръв.

„Нека им е за урок и да знаят, че трябва да имат уважение към своята публика. Тези хора в клуба са дошли заради тях, а те се подиграват с тях“, коментираха очевидци пред „ШОУ“.

Източник:инфобургас

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!