img

Коцето на война с Пайнера!

/
/
/
435 Views

Тежки военни действия със стратегическо значение водят фолкпевецът Константин и музикална компания Пайнер, научи HotArena.

От 1 февруари продуцентите скъсаха всякакви отношения с Константин, тъй като между двете страни няма подписан договор. Затова и Коцето не е част от Пайнер, Това си пролича от каталога на фирмата, където името на певеца е изтрито.

Константин го няма и в официалния сайт, където доскоро имаше новини за него, за семейството му, за техните почивки. Сега в търсачките не излиза нищо, пише „България Днес“. Няма ги и снимките му правени на официални фотосесии.

През последните години Коцето остави кариерата си на заден план и най-вероятно това е подразнило шефовете му. От две години Коцето и Пайнер нямат договорни отношения, което му позволява да прибира сериозна част от хонорарите си, без да отчита суми на продуцентите. Чалгарят отказва да даде категоричен отговор дали има отношения с Митко Пайнера и дали двамата са на нож.

„Водим преговори за нов договор, до две седмици ще стане ясно какво се случва“, коментира Константин, като отказва да даде повече информация за войнствената ситуация.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!