img

Вярвате или не, най-желаната 36-годишна лекоатлетка в света никога не е била с мъж!

/
/
/
183 Views

Сексапилната лекоатлетка Лоло Джоунс призна, че все още е девствена. 36-годишната красавица е сред най-желаните мацки в спорта. Тя се е врекла на непорочност заради дълбоко християнските вярвания. Още преди години американката се зарича да прави секс чак в първата брачна нощ.

Джоунс потвърди, че все още не е усещала интимност от мъж по време на участието в “Биг Брадър”, пише в. “България днес”.

“Харесвала съм доста мъже, но нещата просто не се получават – разказа хърделистката пред съквартирантката Тамар Бракстън. – Опитвала съм да излизам с лекоатлет. Повярвай ми, пробвала съм с хора от всякакви професии. Не знам защо господ не ме е благословил със съпруг.”https://i1.wp.com/www.essence.com/wp-content/uploads/2013/04/images/2013/04/05/lolo-jones.jpg?resize=840%2C560&ssl=1

“Една от причините, поради която все още съм сама, е защото никога не съм правила секс.А момчетата не искат да чакат – ризна Лоло, която е бивша световна шампионка. -Това сложи край на много връзки. Сърцето ми беше често разбивано. Когато кажа, че съм девствена, те си мислят, че или лъжа или са шокирани. Има и такива, които смятат това за предизвикателство. Но след това си казват “О, значи в буквалния смисъл трябва да се оженя за нея”, след което си тръгват.”

loading...
It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!