img

Чарли Шийн: Уморих се да се извинявам за неща, които не помня

/
/
/
549 Views

Актьорът Чарли Шийн е загърбил повечето си вредни навици и се стреми да е пример за подражание за своите деца. Това заяви самият той в ексклузивно интервю за в. Дейли Мейл”, цитирано от “Монитор”.

Звездата от култовия ситком „Двама мъже и половина“ не близва алкохол, не употребява наркотици и вече не ходи по купони. Той си ляга в 21 часа и прекарва времето си в четене на „здравословни сценарии“ и следене на новините.

„Всяка нощ започваше с добри намерения, но винаги завършваше със свестни хора, които трябваше да разчистват безредиците ми. Уморих се да се извинявам за неща, които не помня“, призна 53-годишният актьор.

Познатия по цял свят като чичо Чарли мъж все още не може да се отърве от тютюнопушенето, но работи върху това. Той споделя, че роднините му са развълнувани от неговата трансформация.

„Вече не прекъсвам хората. Не губя неща. Много съм прецизен. И децата ми наистина виждат този супернадежден човек. Те могат да разчитат на мен в това да бъда техен пример. Днес те имат най-добрата версия на баща си“, отсече той.

Шийн възпитава дъщеря Касандра на 34 години от първия си брак,още две момиченца – Сам (14) и Лола (13) от любовта му с Денис Ричардс, както и близнаците – Боб и Макс (9) от Брук Милър.

През декември Шийн обяви, че не е близвал алкохол от 12 месеца.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!