img

Тита обзаведе новия си апартамент за 70 бона! Само дрешникът струвал 5 бона!

/
/
/
3130 Views

Изпълнителката на „Антилопа“ е наела една от най-скъпоплатените фирми за интериорен дизайн, която да декорира жилището й със стил и усет към модерното.

Тита закупи апартамента още миналата година, като преди това живееше в София на квартира. Певицата неведнъж е подчертавала, че сама е платила луксозното жилище и не е взела нито стотинка от никого. „Изкарвам си достатъчно пари. Не разчитам нито на гаджето, нито на родителите си“, гордее се Тита.

Жилището е доста голямо като за сам човек – около 150 квадрата. Хриси държала на тристаен апартамент, тъй като купувала имота с перспектива. Разполага с две спални, огромен хол и кухня и просторен дрешник, като само за него Тита хвърлила 5000 лева. Певицата мечтаела да разполага с такъв в жилището си, тъй като има огромен гардероб от сценични дрехи и над 50 чифта обувки.

Тийн звездата настоявала всеки детайл от интериора на апартамента й да бъде изпипан и да отговаря на стила й. Кухнята била цялата в бяло, с най-модерното оборудване, макар певицата рядко да се задържала там. Банята и тоалетната били обзаведени според най-модерните тенденции в интериорния дизайн, за да може Тита да се снима в тях както подобава.

Наши добре осведомени източници разкриха, че за цялостното обзавеждане на луксозния апартамент, 19-годишната фурия похарчила малко над 70 000 лева.

ХотАрена

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!