img

Лили Иванова с ботуши за 14 пенсии

/
/
/
1499 Views

Лили Иванова скандализира обществото с най-новата си фотосесия, на която позира облечена в хиляди левове, видя КОЧ.

Примата е отколешна почитателка на марковите дрехи и аксесоари и не щади средства, за да е в крак с най-актуалните модни тенденции. От целия ѝ аутфит най-силно впечатление правят ботушите ѝ, който са дело на престижната френска модна къща „Ив Сен Лоран“.

За чепиците от змийска кожа певицата пръснала грандиозната сума от 3120 лева, което се равнява на 14 минимални пенсии. Ботушите са от последната колекция на дизайнерската марка, а с такива могат да се похвалят една шепа дами от България, сред които фолкзвезди от ранга на Галена. Близки до примата разкриват, че в последните години произведенията на „Ив Сен Лоран“ били голямата ѝ слабост. Тя държала да притежава всички най-нови дрехи, аксесоари и обувки на бранда, като пращала личния си асистент на командировки в Париж, откъдето той ѝ ги купувал и доставял директно в дома ѝ. Тъй като много малка част от модните произведения на марката се зареждат у нас, Лили си ги закупувала от чужбина.

Само преди месец изпълнителката на „Ветрове“ се сдобила и с чанта със същия етикет на стойност 5000 хиляди лева.

Лили с ботуши за 14 пенсии

„Грях е, че дава толкова пари за вещи. Като я знаем каква е – сложи нещо веднъж, захвърли го. Домът ѝ е фрашкан с гардероби, но тя не обича да изхвърля или подарява. Стисната е много в това отношение, ама да се чуди човек за какво са ѝ толкова дрехи“, коментират хора от антуража на Иванова.

Открай време се знае, че естрадната звезда не се вслушва в чуждо мнение по отношение на модата и сама подбира дрехите си за всичките си изяви.

В София пазарувала само от един-единствен магазин, който внасял част от стоките на най-скъпите световни марки, а останалите неща си набавяла от интернет или от големите европейски столици. В шоубизнес средите се носят легенди за стойността на гардероба на най-голямата ни певица, който бил по-скъп даже от жилището ѝ. Запознати твърдят, че тя имала осребрени под формата на рокли, обувки и чанти над 500 хиляди лева. Лили притежавала единствени по рода си дизайнерски тоалети, които след време имала идеята да изложи в музей.

Ретро.бг

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!