img

Седем жестоки истини за Рибите

/
/
/
523 Views

Жените Риби са интуитивни, привлекателни и много обаятелни. Те притежават творческа жилка, състрадание и са почти идеалните партньори. Но всяка зодия си има своите недостатъци. Ето седем жестоки истини за
Рибите.

1. Те са интуитивни и най-много имат доверие на себе си
Не се опитвайте да лъжете Риби, те веднага ще го усетят. Освен това Рибите усещат и приближаването на опасността, затова ако им се доверите може да бъдете спасени.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 20 смразяващи истини за Рибите

2. Те са много, много емоционални
Имате чувството, че във всеки един момент може да се разплачат от радост, щастие или мъка. Те са невероятно чувствителни и към болката на другите, може да се разридаят от всяко нещо.

3. Мързеливи са
Любимото има занимание е да се излежават в леглото до обяд, размишлявайки за смисъла на живота. Няма нищо по-приятно за тях да похапват сладко, докато гледат някой филм.

4. Те са невероятно грижовни
Понякога дори прекалено, но това е защото не сте им безразлични. Просто отговорете на въпросите, които ги притесняват и те ще се успокоят.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 7 истини, които зодия Риби не може да приеме

5. Няма да се поколебаят да си тръгнат ако не се отнасяте с достатъчно уважение към тях.
Рибите не могат да търпят отрицателните неща и не се страхуват да си тръгнат от токсични отношения. Те не разбират как някои хора остават с партньори, които са ги предали или ги нараняват.

6. Те са най-големият си враг
Съжалението не винаги играе в тяхна полза, особено ако се превърне в самосъжаление. Може да откриете Риби в депресия в тъмна стая, съжаляващи за нещо, което са направили или казали. Те са най-жестокия си критик.

7. Изглеждат недостъпни

Хората често са поразени от общуването си с Риби и тяхното обаяние, тъй като преди това са им изглеждали много студени и отблъскващи. Всъщност са изключително добри и мили.

Източник: http://www.actualno.com

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!