img

Седмичен хороскоп за 11 – 17 февруари

/
/
/
561 Views

През втората седмица на февруари ще трябва да внимаваме с финансите. Добре е да не споделяме и идете си, ако все още не сме намерили почва за реализация. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Във ваша полза е да овладеете емоциите в началото на седмицата. Качества като наблюдателност, аналитичност, самостоятелност, последователност ще са ви изключително полезни. В този период бихте могли да повишите леко приходите си или пък да намалите разходите, пазарувайки разумно.

В средата на седмицата ще сте неспокойни и няма значение кой какви съвети ще ви дава. Колкото и да са разумни вие ще си правите каквото сте си наумили, включително смели експерименти и участие в хазартни игри, изходът от които може да е свързан с неприятности.

През втората половина от седмицата мислите ви ще са ориентирани предимно към уреждане на материални и финансови проблеми, с които ще се справите, ако неутрализирате конкурентите си.
В края на седмицата не е изключено да ви изненадат с любовно обяснение на публично място, което при това да дойде от влиятелна личност. Реагирайте така, че да не засегнете нечие самочувствие.
Телец

В началото на седмицата ще сте много по-чувствителни от обикновено и интуицията ви ще е по-силна. Уверено може да следвате вътрешния си глас, ще намерите правилни решения точно тогава, когато процесите ви изглеждат неуправляеми и ви се струва, че сте в „задънена улица“.
След средата на седмицата енергетиката ви бавно, но устойчиво ще се повишава.

Ще сте много по-инициативни, ще можете да издържите на големи натоварвания, но в същото време ще сте и леко сприхави, ще се засили желанието ви да демонстрирате индивидуалността си. Търсете баланс между мислите и действията си. Придържайте се към обичайния си метод на работа: последователно и с умерено темпо.

Ще сте достатъчно ефективни и в същото време ще предотвратите някои неприятности като физически травми или остри противоречия с близките ви.

Близнаци
Преживяванията през първите дни на седмицата ще са свързани с хора или събития от друг регион, държава, култура или етнос. Не е изключено да ви посетят ваши далечни роднини или такива на брачния партньор. Ще се справите с решаването на сложен юридически казус, което ще ви „разчисти“ пътя за стартиране на оригинална идея.

Съобразявайте поведението си с характера на приятелите, защото съществуват предпоставки за недоразумения, които вас ще ви изненадат, а тях ще ги огорчат. Опитвайте се да преценявате събитията от различни гледни точки и да не защитавате само своите интереси. Не разгласявайте перспективните си планове, ако не сте си изработили стратегия за реализацията им.

В края на седмицата е възможно да ви възложат допълнителна задача, която ще е свързана и с допълнително заплащане. Уточнете подробно всички условия преди да се захванете.
Дева

Събитията ще се развиват почти в рамките на предвижданията ви. Ежедневните задължения няма да ви затруднят и ще напредвате с умерено темпо. Покрай професионалните ще подредите и текущите житейски занимания без да се натъквате на сериозни пречки. Както настроението, така и самочувствието ви ще са непоклатими.

Ще разполагате с достатъчно време и е желателно да използвате част от него и да се погрижите за собственото си здраве. Направете го в средата на седмицата. Добре е да направите профилактичните си прегледи, а ако случайно не се чувствате добре, оздравителните процедури, предприети в този период ще са изключително ефективни. Ще окажат влияние и ще се възстановите бързо. Бъдете внимателни, съществуват и предпоставки за травми.

Изненадите, до колкото ги има, ще са приятни. Ще са свързани с новини от далече, подарък от далече или гости от далече и, дори малко да ви „притиснат“ от към време, да ви принудят да промените леко организацията си, ще го направите с удоволствие.

Избягвайте финансовите рискове. Непланираните разходи, ако не са прекалено високи, ще възстановите бързо.
Везни

Най-добри резултати ще реализирате, ако в началото на седмицата се захванете с творчески проекти, изискващи въображение. Избирайте работа, която ще вършите с вдъхновение, а не по задължение. Мислите ви ще са повече ориентирани към развлечения, отколкото към отговорности и рутинните задачи, дори да са лесни и познати, ще ви отегчават.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Коя принцеса на Дисни си според зодията

В средата на седмицата ще получите решение на въпрос, свързан с децата ви или, ако все още нямате такива, ще разберете, че ви предстои да станете родители. Изненадите ще са свързани с ново запознанство или с ваша лична находка, която може да е предмет, а може да е и нематериална ценност.

Постарайте се да избегнете спорните въпроси с деловите или лични партньори, особено в края на седмицата. Полемиките, започнати тогава, няма да получат правилен отговор в почивните дни и ще изпитвате чувство на тревога, а може би и на вина.

Скорпион
Професионалните ангажименти в началото на седмицата ще са в рамките на обичайното, че и по-малко. Няма да ви затруднят, няма да ви изтощят и ще можете да използвате времето, с което разполагате за довършване на отложените домашни и битови задачи. В случай, че се налага да направите някои дребни ремонти, да промените интериора или дори да уредите въпроси, свързани с имоти, то заемете се. Резултатите ще зарадват и вас, и близките ви. Изобщо, бъдете по-често с членовете на семейството си и действайте като екип.

В средата на седмицата служебните задачи и отговорности ще започнат бавно, но устойчиво да се повишават. В този момент и здравето ви ще е леко нестабилно и е желателно да си изработите гъвкава тактика за действие. Не прехвърляйте задълженията си на друг, но и не пренебрегвайте сигналите за вирусна инфекция или друг здравословен проблем, за да не излезете извън строя за дълго време.

В края на седмицата приятните преживявания ще са свързани с приятелите ви или хора, които отдавна не сте виждали: съученици, състуденти…

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво зло си според зодията си

Стрелец

За представителите на вашия знак през тази седмица е особено важно да не се задоволяват с постигнатото и да не „лежат на стари лаври“. Ще имате достатъчно възможности да направите нещо ново или да с върнете към предишна цел, която по някакви причини не сте успели да реализирате, или да коригирате, допълните, подобрите текущата си работа. Възползвайте се, защото този успешен период няма да продължава вечно и ще съжалявате, че не сте били достатъчно активни.

Разпределете времето си така, че да използвате част от него за самообучение и повишаване на квалификацията, а друга част за дейности, свързани с обработка на документи, съобщения и рекламни дейности. Може да се наложи да предприемете кратко пътуване или посещение с предварителна заявка, които ще ви помогнат да разширите влиянието си. Направете го по възможност в сряда или петък.

В четвъртък са вероятни разправии със съседите, на които не бива да отдавате особено значение.

Козирог
Както настроението, така и предпочитаните от вас насоки за изява са белязани от присъствието на Венера във вашия знак. Всичко ще се получава удивително лесно, а контактите ви ще са удивително приятни. Ще се повиши интересът ви към занимания, свързани с изкуство, дизайн, духовни развлечения, пътешествия към непознати места с опознавателна цел. И ще се почувствате пълноценни, ако отделите време именно за тях.

Другата сфера, в която ще отбележите напредък е финансовата. Не е изключено да ви предложат някаква допълнителна почасова работа, участие във временен проект, да направите изгодна покупка или да ви поканят да присъствате на публично събитие, свързано с награди. Затрудненията, на които може да се натъкнете в сряда ще получат своето решение в петък.
Новините от почивните дни ще са полезни за работата ви през следващата седмица.
Водолей

Прословутата ви индивидуалност през тази седмица ще достигне своя пик. За нищо на света няма да ви се иска да зависите от когото и да било и да се съобразявате с каквото и да било. Единственото ви желание ще е да действате самостоятелно и да реализирате онези цели, които сте класирали като най-важни. Ще успеете ловко да игнорирате всички, които се стремят да ви приобщят към себе си или да ви занимават със своите преживявания като родители, братя, сестри, съседи и други, свикнали на компанията и съдействието ви.

През тази седмица бихте могли да направите нещо ново, което не сте практикували до момента. Да пробвате уменията си в нов спорт, да се запишете на курсове за изучаване на чужд език, да изясните причините поради които колега или познат се опитва да ви пречи. Дори странните занимания ще са ви от полза.

В сряда и петък се ориентирайте към задачи с практическо приложение, а в четвъртък бъдете наистина влюбени.

Риби
Не само възможностите, но и желанията ви през тази седмица ще са белязани от влиянието на Меркурий, който вече е във вашия знак и се приближава към Нептун, с който скоро ще е във взаимодействие. Ще сте много по-дружелюбни, отворени за усвояване на нови знания и умения, любознателни и гъвкави в контактите си. Ще сте и много по-диалогични, склонни да споделите мнението си, да привлечете слушатели, които проявяват интерес към работата ви, да прокарвате собствени тенденции, вместо да следвате чуждите.

Периодът е изключително подходящ за онези представители на вашия знак, които биха желали да презентират идеите си пред широка аудитория, макар и на виртуално ниво. Ще разширите бизнес-контактите си и ще попаднете на доста хора, желаещи да се възползват от професионалните ви консултации.

Започнете дългосрочните проекти още в понеделник, в четвъртък не позволявайте на никой да се бърка в делата ви, а събота и неделя посветете на духовните си търсения.

Източник: az-jenata.bg

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!