img

Овните: те ще ви подарят сърцето си и ще ви дарят цялото си внимание

/
/
/
620 Views

Когато става въпрос за любовта, Овните обичат моногамията. На тях никога не им стига вниманието или времето, прекарано с техните любими. Те поставят партньора на първо място, независимо от всичко, и очакват същото в замяна. Ако нямат главна роля във вселената на своя партньор, тогава няма смисъл да бъдат заедно.

Това не значи, че са цвете за мирисане! Напротив. Овните са една от най-независимите зодии, които не искат да бъдат задушавани ли контролирани във връзката. Те обожават вниманието (и да го получават, и да го дават) и просто искат да споделят най-интимните си мисли с човека, на когото имат доверие.

Казват, че един от най-големите подаръци, които можем да направим, е активното слушане. Овните са майстори в това! Те ще ви подарят сърцето си и ще ви посветят цялото си внимание, често играейки ролята на спасител. Но все пак трябва да внимавате да не навлизате предълбоко в личното им пространство.

Ако това се случи, техният независим дух ще започне да се бунтува и ще настане хаос във вашата връзка. Техният темперамент може да избухне на моменти и заради фрусрирането да кажат неща, които не мислят. Лекарството? Ежедневно трябва да отделят време за себе си, да могат да дишат и да синхронизират мислите си.

Като първата и “най-млада” зодия в зодиака, Овните са по-звисими от партньора си, отколкото искат да признаят. Когато са във връзка, те трябва да са сигурни, че следват своите цели и постоянно да поддържат своята индивидуалност, ако искат да успеят в любовта.

От друга страна, Овните обичат да с енадпреварват и понякога умеят да прекалявата със своята “мъжественост” (дори да става дума за жени). те пазят партньора си като ценен трой и може да прибегнат до юмруци и скубане на коси, ако някой се опита да спечели наградата им.

Като чувствителни хора, в края на деня Овните просто искат от любимия си човек да ги разбира. Те имат нуждата да бъдат блясъка в очите на партньора си и не се задоволяват с нищо по-малко.

Източник: webmiastoto.com

It is main inner container footer text