img

Запорожец получи врати тип „крило на чайка“! Няма да познаете колко струва!

/
/
/
524 Views

Сами се вдигат и пускат за 15 секунди, под капака се крие двигател от ВАЗ-2108

В руския град Пенза се появи един много необикновен ЗАЗ-965, който кара местните да ахват от почуда. Гърбавият Запорожец привлича вниманието всеки път, когато някой влезе в колата или излезе от нея.

Заз-2

Работата е в това, че този Запорожец е получил повдигащи се врати тип „крило на чайка“. Нещо повече – те са оборудвани с електрическо задвижване, като в Tesla Model X, и се вдигат и пускат за 15 секунди.

Заз-3

Всъщност, тунингът на ЗАЗ-ката не се ограничава само с вратите. Автомобилът получи раздути калници, лети джанти, както и хромирана решетка отпред и отзад. Всички тези неща също впечатляват особено много.

Заз-4

Салонът е тапициран в кожа, салонът е сменен, а новият приборен панел е изработен в ретро стил. Монтирани са спортни седалки, а за да му е по-удобно на водача да влиза и излиза от автомобила неговата се върти.

Заз-5

Уникалният „спортен“ Запорожец е оборудван с двигател от ВАЗ-2108, а радиаторът е от Лада Нива. На лекия автомобил това му е напълно достатъчно. От „осмицата“ е получил също така задното окачване и кормилното управление (макар сервото да е от Лада Приора). Предното окачване пък е направено от детайли от различни модели на Лада.

Източник: vihrogon.bg

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!