img

Влюбена съм в женен мъж

/
/
/
842 Views

Работата е там, че съв влюбена в женен мъж. Заедно сме от две години. Много го обичам, той мен – също.

Но щастието ми е непълно, понеже приятелят ми си има жена и дете. След работа се виждаме за час-два в моята квартира, след което той отива при семейството си, а аз оставам сама…

Сама съм и по време на почивни дни и празници.
Тогава самотата ми тежи най-много.
Още щом се запознахме и станахме любовници, той ми каза, че ще се разведе с жена си и ще се ожени за мен. Зарадвах се, защото и моя милост, като всяко нормално момиче, искам да имам семейство, дом и деца.

Сподели с мен, че не обичал съпругата си. Оженил се за нея, защото била бременна. Не се разбирали и постоянно се карали.

От две години го чакам, но той нищо прави по въпроса. А времето си минава. Вече минавам за “стара мома”
сред близки и познати, а продължавам да стоя и да чакам търпеливо мига, в който той ще се разведе и ще ме закара пред олтара. Започвам да се отчайвам. На няколко пъти говорих с него насериозно по този въпрос.

Всеки път обаче чувах едно и също: “Потрай, потърпи още малко, в момента уреждаме имуществените отношения”.

Много съм объркана, направо не знам какво да правя. С родителите си се скарах, когато разбраха, че имам връзка с женен мъж.
Те ме анатемосаха ме и ме изгониха от къщи. Сега не си говорим.

Приятелките ми ме гледат със съчувствие. Според тях той никога нямало да се разведе с жена си, просто ме лъжел, защото така му било “удобно”.

Понякога си мисля, че са прави и му казвам, че го напускам. После обаче се връщам при него, защото го обичам, и защото не мога да живея без него. Кажете ми какво да направя, за да се измъкна от този омъгьосан кръг. Просто не мога повече така…

А.Н от София

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!